1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. 5-päevane ilumeigikoolitus endale
5-päevane ilumeigikoolitus endale

5-päevane ilumeigikoolitus endale

5-päevane ilumeigikoolitus endale5-päevane ilumeigikoolitus Glow Make-up Eesti meigikoolis sisaldab endas kõige tähtsamate meigitehnikate omandamist, mida kasutavad profijumestajad oma igapäevases töös, et tulemus oleks kauapüsiv ja korralik, et tuua esile iga naise individuaalset ilu ja muuta näojooned väljendusrikkamaks.

See on ideaalne koolitus nendele, kes soovivad õppida ennast jumestama nii, et näeksid välja, nagu hoolitseks nende välimuse eest professionaalne meigikunstnik. Koolituse käigus näidatakse põhilisi kaasaegseid meigitehnikaid, mida läheb tarvis igapäevase jumestuse tegemiseks.

Sellel koolitusel õpid tegema erinevaid meigitehnikaid, alustades minimalistlikust päevameigist ja lõpetades intensiivse fotomeigiga. Samuti on koolituse käigus võimalik tutvuda erinevate kosmeetika toodetega, mis on hoolikalt valitud stuudio professionaalide poolt.

Kellele sobib?
 
Koolitus sobib igas vanuses naistele, kes soovivad õppida täiusliku meigi nippe ja täiustada oma teadmisi meigitehnikatest. 5-päevane ilumeigikoolitus sisaldab endas kõige tähtsamate meigitehnikate omandamist, mida kasutavad profijumestajad oma igapäevases töös, et tulemus oleks kauapüsiv ja korralik, et tuua esile iga naise individuaalset ilu ja muuta näojooned väljendusrikkamaks. Koolitus koosneb neljast akadeemilisest tunnist, millest 2 tundi on mõeldud uute meigitehnikatega tutvumiseks ja 2 tundi – praktilisele osale, mille käigus proovitakse järgi meigitehnikaid  enda peal stuudio profijumestajate juhendamise all. Kaunist argi- ja peomeiki teha pole üldsegi raske, seda eriti professionaalidelt omandatud oskuste abil.

Koolituseks vajaliku kosmeetika ja vahendid tagab kool. 
Koolitus toimub kuni 10 inimesest koosnevas grupis. 
Praktika sooritatakse enda peal.

Uuri lähemalt SIIN!

Head Uudised GoodNews