1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. ABC King avab Viru Keskuses oma suurima jalatsikaupluse
ABC King avab Viru Keskuses oma suurima jalatsikaupluse

ABC King avab Viru Keskuses oma suurima jalatsikaupluse

ABC King27. märtsil avab Viru Keskuses uksed uus ja varasemast suurem ABC Kinga kauplus, mille ligi 900 m² müügipinnal on väljas üle 1000 erineva jalatsi- ja aksessuaarimudeli, kokku ca 14 000 jalatsipaari. Müügile tuleb ka mitmeid uusi ja eksklusiivseid brände.

„Tegemist on ABC Kinga lipulaeva ja ilmselt ka Eesti kõige uuenduslikuma jalatsipoe keskkonnaga,“ rääkis ABC Kinga tegevdirektor Edward Köster. „Meie senistest kauplustest eristab seda tavalisest mängulisem sisekujundus ning mitmed uuendused, tehes Viru Keskuse esinduskauplusest uue põlvkonna jalatsikaupluse. Uuena on kauplusesse tekitatud „kingasalongi“ ala, kus on väljas mitmed premium kaubamärgid ning seal saab nautida privaatsemat ostlemist. Lisaks on tegemist esimese poekeskkonnaga Eestis, milles on kasutatud 100% keskkonnasäästlikke LED valgusteid.“

ABC Kingale omaselt on kaupluse väljapanekus kesksel kohal tuntud ja kvaliteetsed brändid, mille ümber on koondatud teiste sarnases stiilis kaubamärkide tooted. Uues poes jaguneb kaubavalik ca 65% ulatuses naiste, 23% meeste ja 8% laste jalatsite ning 4% aksessuaaride (vööd, kotid, rahakotid) vahel.

„Kõige huvipakkuvam osa uue kaupluse külastajale on tõenäoliselt uued kaubamärgid, mida tuleb Viru Keskuse poes müügile üsna mitmeid – mõned suisa esmakordselt Eestis,“ selgitas Edward Köster. „Näiteks sellised brändid nagu Pretty Ballerinas, Joop!, Marc Ellis, Chie Mihara, Liu Jo, TOMS, United Nude ja Tiger of Sweden. 2014. aasta jooksul lisandub ABC Kinga brändiportfelli kokku 30 uut kaubamärki, mida soovitame nii kevadel kui ka sügisel uudistama tulla. Loomulikult on väljas ka kõikide juba tuntud ja tuttavate kaubamärkide kevadkollektsioonid, mida tasuks samuti proovida.“

Uue kaupluse mööblilahenduste ja sisekujunduse autoriteks on oma ala tunnustatud tegijad Janno Roos ja Andres Labi Ruumilaborist. Sisegraafika pärineb Margus Tõnnovi sulest ning kauplust ilmestab kodumaise kunstniku Kalle Pruudeni disainmööbel.

Poekeskkonnas on suurt tähelepanu pööratud jalatsite proovimismugavusele – loodud on erilahendusega diivanid, proovisokkidega sahtlid ja privaatne proovikabiin, kus on võimalik järgi kontrollida, kas valitud kingad ka kostüümi juurde sobivad. Lasteosakonda on paigaldatud teleekraanid, millest jooksvad multifilmid võimaldavad väiksematel lõbusalt aega veeta sel ajal, kui ema-isa neile jalatseid valivad ja jalga proovivad.

Tegemist on ABC Kinga üheksanda kauplusega Eestis.

ABC Kinga kauplused (www.abcking.ee) kuuluvad ASile TKM King, mis on asutatud 2013 aastal kahe ettevõtte – Suurtüki NK OÜ (asutatud 1995) ja AS ABC King (asutatud 1993) ühendamisel. Ettevõtte põhitegevuseks on jalatsite jaemüük. Lisaks ABC Kingale kuulub ettevõttele veel ka SHU jalatsikaupluste kett – ettevõtte turuosaks Eesti jalatsiturul on kombineerituna ca 30%. AS TKM King emaettevõte on Tallinna Kaubamaja AS, mille aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Head Uudised GoodNews