1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ajakiri Mari korraldab suure ilu-, moe- ja tervisepäeva
Ajakiri Mari korraldab suure ilu-, moe- ja tervisepäeva

Ajakiri Mari korraldab suure ilu-, moe- ja tervisepäeva

Päev IseendalePäev iseendale! Just sellist nime kannab vähem kui kaks aastat tagasi ilmuma hakanud naisteajakirja Mari 5. aprillil toimuv üritus, mis ulatab abikäe naistele, kes tahavad sel kevadel olla ilusamad, moodsamad ja tervemad kui kunagi varem.

Nõu annavad Eesti oma ala tipptegijad: meigikunstnik Katrin Sangla, toitumisterapeut Ülle Hõbemägi, psühholoog Viktoria Saat, kommunikatsioonijuht ja kirjanik Aigi Vahing.

Meigikunstnik Katrin Sangla tutvustab inspireerivaid kevadtrende ja õpetab, kuidas peita näo pisivigu ehk pigmendilaike, tumedaid silmaaluseid, muuta huuli sümmeetrilisemaks ning saavutada nooruslik värske jume. Ühtlasi vastab ta personaalsetele küsimustele.

Mari moetoimetaja, disainer Evely Kink annab nõu, kuidas leida oma figuurile sobivat stiili.

Ilmselt on suuremal osal meist tulnud ette olukordi, kus riidepuul või mannekeenil kaunina mõjunud riideese ei sobi kohe kuidagi selga ning seda vaatamata õigele suurusnumbrile. Inimesed on kasvult ja proportsioonilt väga erinevad, seega kuidas leida üles riided, mis sobivad just sinu figuuriga?

Toitumisterapeut Ülle Hõbemägi räägib sellest, kas me vajame puhastust? Meie seedetrakt võtab päevast-päeva vastu kõike, mida meil tuleb pähe ära süüa. Magu, maks ja sooled peavad toime tulema kohvi, suhkru, alkoholi, ravimite, korrapäratu söömise ja ülesöömisega.

Kommunikatsioonijuht Aigi Vahing tutvustab oma kogemuse põhjal teadliku muutumise kunsti ning sellest, kuidas meid rusuvatest asjadest jäädavalt vabaks saada. Aigi Vahing lubab loengus anda kätte niidiotsa, kuidas muutumisega algust teha.

Psühholoog Viktoria Saat aitab meil paremini mõista iseennast ja ka teisi. Kui teiste positiivsed omadused julgustavad meid aktsepteerima ennast oma suuruses ja headuses, siis negatiivsed ja ebameeldivad omadused annavad meile teada meie sisemistest konfliktidest. Korrastades oma sisemist maailma, muudame me meie suhteid teistega meeldivateks ja pingevabaks.

Lisaks moenõuannetele saab lasta teha kiirmeiki ja –soengut, kogeda jaapani massaaži, poseerida moefotograafile ning osta ilu-, öko- ja tervisetooteid, tutvuda Eesti moebrändidega jpm.

Õnneloosi võitjale kingib imekaunis Roosta puhkeküla ühe magamistoaga maja üheks ööks 4-le inimesele (ideaalis perele) koos hommikusöögiga. Paketi väärtus 157 eurot.

Naisteajakirja Mari ilu-, moe- ja tervisepäev toimub 5. aprillil 2014 kl 11-17 Tallinnas Nordic Hotel Forumi II korrusel (Viru väljak 3), pilet maksab eelmüügist ostes 12 eurot (tudengitele 8 eurot) ja kohapeal kõigile 15 eurot.

Head Uudised GoodNews