1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Algava sügise trendid
Algava sügise trendid

Algava sügise trendid

Maailmas on väga palju erinevaid inimesi, kuid kui jutuks võtta uue hooaja trendid siis usun, et inimesed jaotuvad täpselt kaheks. Ühed on need, kes jälgivad moeajakirja lehekülgi ja uurivad järgi, millised trendid on valitud uueks hooajaks. Teised on aga need, kellele ei lähe korda, mis on rahvale välja toodud ja valib riided selga vastavalt tujule.

Siiski on justkui positiivseks südameasjaks inimesteni tuua need võtmesõnad, millest lähtuda algaval hooajal.

Seekord ootab meid ees värviline sügis. Kui enamik inimesi on kurvad, et suvi on läbi, siis mina hoopis rõõmustan selle romantilise hooaja üle. Need metsikud värvid, mis saabuvad loodusesse. Hommikune sügise karge lõhn soojas kampsunis toob südamesse helge tunde. Ning mis saaks parem olla, kui pugeda õhtul kallima sooja kaissu sügiseste tuulte eest.

Toon teieni peamised võtmesõnad moes algaval sügisel.

* Miniseelik! Suvised maksiseelikud tuleb vahetada minide vastu. Moodi tuleb jälle klassikaline ning naiselik miniseelik. Proovi kombineerida seda nappi riietust soojade sukapükste või huvitavate põlvikutega. See riideese peaks andma piisavalt mängimisruumi.

 

* Siidine ööpluusike! Nii kummaline, kui see ka ei tunduks siis sinu ülesandeks sügisel on tuua tütarlapselikult armsad ööriided ning siidised seksikad pluusikesed argipäeva. See kõlab veidi tobedalt ning võimatult, kuid pintsaku või kampsuni all mõjub see siiralt ning armsalt.

 

* Klassikaline teksa tuleb jälle! Teksale uue elu andmine on üks väga populaarne tegevus nii suurte disainerite, kui ka väikeste koduste disainerite käe all. Sellel sügisel on see eriti IN tegevus. Kandes teksast riideid võid alati minna kindla peale välja, sest tegu on klassikalise riietusega, millega pole võimalik kunagi alt minna.

 

 

* Mässumeelsus ja punk! See kujuneb päris keerukaks ülesandeks- olla samas metsik, kuid jääda naiselikumaks. Sügis toob endas vastandlikused ning kummalisel kombel kohtab siin siidist ööpluusi ja punki. Kui mässumeelne punk tundub liigne riietuses siis proovi kombineerida lihtsamate riietega pungilike aksessuaare.

 

 

* Säravad kaunistused! Nüüd ei ole midagi liiga palju. Kandke nii palju säravaid kivikesi, kaunistustega kaunistatud pluuse ning kleite, kui süda ihkab. Muide tavalise pluusi eriliseks saab tikanditega väga lihtsalt ka ise muuta.

 

* Maksimaalsed loomamustrid! Nüüd ära hoia ennast tagasi seksika leopardi mustri ning muude loomamustritega. Kuna juba metsikus käib selle sügise juurde siis loomamustrid sobivad ideaalselt.

Ära unusta ka kael soojas hoida ning aega leida, et mõnus peakate valmis nikerdada!

Mõnusat ja romantilist sügist,

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews