1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. AVON SOOVITAB! Külm talv nõuab kätele suuremat tähelepanu
AVON SOOVITAB! Külm talv nõuab kätele suuremat tähelepanu

AVON SOOVITAB! Külm talv nõuab kätele suuremat tähelepanu

AVON Care kätekreem2Talvisel ajal on käed pärast nägu üks esimesi kehapiirkondi, mis võib külmetama hakata. Sageli me kanname mugavaid ja kätetegevuseks sobivaid sõrmikuid, neist aga võib krõbeda külma käes väheks jääda ning käed saavad kannatada. Külm kui ärritav ja kahjustav tegur mõjutab oluliselt käte naha tervislikku seisundit. Tuntud kosmeetikafirma Avon annab õpetusi, kuidas talvekülmast üle olla.

Miks on oluline, et inimesed pööraksid külmal talvel rohkem tähelepanu enda kätele?

Talvine külm tuul ja madalad temperatuurid kuivatavad nahka ja seepärast on oluline käte eest hoolitseda.

Mida saab iga inimene ära teha, et tema käed oleksid terved ning kaitstud?

Soovitav oleks kanda kindaid ja hoida käed soojas ning loomulikult kätekreemi kasutada. Aegajalt võiks teha oma kätele erinevaid hooldusi, alustades koorijaga, seejärel  mask ning lõpetuseks toitev kreem. Õhtuti enne magama minekut võiks samuti käsi kreemitada. Tuntud ja teada tõde on see, et  vee joomine aitab samuti kaasa sellele, et meie nahk saaks piisavalt niiskust.

AVON Care kätekreem

Mitu korda võiks inimene enda käsi päevas kreemitada, et need oleksid niisutatud? 

Naisterahvastel võiks olla kätekreem käekotis ja vähemalt paar korda päevas peaks seda ka kasutama – soovitav oleks peale igakordset kätepesu või vastavalt vajadusele. Ka meesterahvad ei tohiks oma käsi unustada.

Milliseid kätekreeme te soovitaksite Avoni toodete seast talvisel perioodil?

Talvisel perioodil soovitame kasutada tooteid, mis sisaldavad glütseriini, argaania-, kookose- või oliiviõli ning B- ja E-vitamiini. Kõik need toimeained toidavad, niisutavad ja hooldavad intensiivselt nahka. Avonil on selleks suurepärase kätekreemid AVON Care sarjast. Mugav toode kaasaskandmiseks on Maroko argaaniaõliga kätekreem Planet SPA Treasure of the Desert sarjast.

Head Uudised GoodNews