1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. AVONI ILUNÄDAL! 3 põhjust, miks kasutada Avoni Nutra Effects sarja tooteid
AVONI ILUNÄDAL! 3 põhjust, miks kasutada Avoni Nutra Effects sarja tooteid

AVONI ILUNÄDAL! 3 põhjust, miks kasutada Avoni Nutra Effects sarja tooteid

AvonKas sa seda teadsid, et Avoni meeskond hoolib keskkonnast ning istutab puid ja aitab metsaga kaetud alasid taastada?

Avoni tähelepanu on suunatud peamiselt Lõuna-Ameerika ja Indoneesia vihmametsadele, mida tuntakse ka maakera kopsudena. Nende metsade säilitamine on väga oluline, kuna umbes 20% maakera hapnikust pärineb just sealt ning vihmametsad on koduks paljudele ohustatud liikidele.

Heade uudiste portaali Avoni ilunädalal toome lugejateni põnevaid positiivseid fakte Avoni kohta ning tutvustame nende tooteid.

Esimeseks uurimisobjektiks oli Avoni looduslik näohooldussari Nutra Effects. Toome lugejateni kolm põhjust, miks antud sarja  näohoolduses kasutada.

Nutra Effects on unikaalne 

Nutra Effects on tõsine revolutsioon kosmeetikatööstuses. Igas tootes on kasutatud seemnetel põhinevat aktiivosakeste kompleksi, mis on asendamatu toitainete allikas. Väärtuslikud Omega-3 ja Omega-6 rasvhapped, vitamiinid ja antioksüdandid tagavad naha kauni ja terve välimuse.

Avon2

Nutra Effects on nahale ohutu 

Nutra Effects tooted on täiesti vabad parabeenidest ja värvainetest ning sobivad ka tundlikule nahale.

Rahulolu tagatud 

Nüüdsest alates võib näokreem lisaks tavapärasele hooldusele pakkuda ka rikkalikult toitaineid, mis pärinevad spetsiaalselt selleks välja valitud seemnetest. Kõiki sarja tooteid on testitud allergia vastu ning need sobivad ka tundlikul nahal kasutamiseks.

Avoni Nutra Effects kirgastav päevakreem vähendab naha tuhmust! 

Nutra Effects kirgastav päevakreem SPF 20 niisutab ja vähendab naha tuhmust ning ebaühtlast nahatooni, muutes naha tervislikult kirkaks. Hea uudis on see, et kreem sobib kõikidele nahatüüpidele.

Avoni Nutra Effects kirgastav päevakreem vähendab naha tuhmust

Rohkem infot Avoni toodete kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews