1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. AVONI ILUNÄDAL! Efektiivne tee kaunilt särava nahani igas vanuses
AVONI ILUNÄDAL! Efektiivne tee kaunilt särava nahani igas vanuses

AVONI ILUNÄDAL! Efektiivne tee kaunilt särava nahani igas vanuses

Avon6Heade uudiste portaalis on käimas Avoni ilunädal, mille raames toome lugejateni põnevaid fakte Avonist.

Kas sina teadsid, et lisaks rinnavähiennetusele on Avon võtnud oma südameasjaks toetada naisi, kes on kogenud vägivalda oma lähisuhetes või muudes elusfäärides?

Avoni meeskonna jaoks  ei ole see võitlus ainult füüsilise vägivalla ja selle nähtavate tagajärgedega. Vajalikuks peetakse hoolitseda ka hingehaavade eest, mis kõrvalseisjale välja ei paista. Olgu põhjuseks siis emotsionaalne, seksuaalne või materiaalne ülekohus. “Avon koduvägivalla vastu” aktsiooni toetab Avoni ülemaailmne heategevuslik sihtasutus. Hõbedase lõpmatuse sümboliga ehteid kandes saab üles näidata solidaarsust kogu maailma naiste vastu. Lisaks toetavad ehete ostjad olulisi projekte oma riigis. Avoniga toetad parema maailma ja Eesti loomist.

Avon5

Tänase ilutootena aga tutvustame teile Avoni Nutra Effects tooniv kreemi

Nutra Effects tooniv kreem niisutab nahka, toonib õrnalt ning muudab iluvead vähem nähtavaks ja ühtlustab nahatooni. Toniseeriv kreem taastab naha tervisliku jume ning sobib kasutamiseks igale nahatoonile ja nahatüüpidele.

AVONI ILUNÄDAL! Efektiivne tee kaunilt särava nahani igas vanuses

Strelitsia seemnetel põhineva Active Seed kompleksiga kirgastav sari vähendab naha pigmentatsiooni, taastades nahka kiht-kihilt, tuues esile siledama ja säravama jume. Strelitsia seemned pärinevad ühest kõige kaunimast ja eksootilisemast taimest ja need on suurepärased nahatooni korrigeerimiseks, jumekuse ja terve sära taastamiseks. Lisaks on sarjas saadaval tooniv päevakreem, mis aitab vähendada iluvigu ja taastab naha kauni sära ning toonib õrnalt, sulandudes veatult iga nahatooniga. Kreem sobib samuti igale nahatüübile ja vanusele. Soovituslik on kasutada tuhmil ja väsinud nahal, millel on ebaühtlane jume ja pigmendilaigud.

Uuri lähemalt SIIT!

Minu eriline hetk

AVON HINDAB ERILISI HETKI! Leia suvest ilusat ja tee elu erilisest hetkest pilt!
 
Heade uudiste portaal GoodNews koostöös tuntud kaubamärkidega Avon ja The Body Shop algatasid vahvaima jäädvustuste kampaania “Minu elu eriline hetk”, et suvehullud inimesed võiksid neid hetki teistega jagada ja ilutootjatelt toredaid kingitusi võita. Võta osa ja uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews