1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. AVONI ILUNÄDAL! Nutra Effects on esimene sari, mis põhineb seemnete väel
AVONI ILUNÄDAL! Nutra Effects on esimene sari, mis põhineb seemnete väel

AVONI ILUNÄDAL! Nutra Effects on esimene sari, mis põhineb seemnete väel

AvonKas sina teadsid, et Avon tegutseb enam kui sajas riigis üle maailma ning Avoni tooteid müüvad enam kui 6 miljonit sõltumatut müügiesindajat?

Heade uudiste portaal kuulutab välja Avoni tooteid tutvustava nädala. Toome lugejateni nädala jooksul iga päev ühe põneva Avoni uudise.

Esimeseks uurimisobjektiks on Avoni looduslik näohooldussari Nutra Effects, mis põhineb Active Seed kompleksil.

Sari koosneb omakorda viiest erinevast tootesarjast: niisutav, tasakaalustav, kirgastav, vananemisvastane ja vananemisvastane pluss. Päevakreemidele lisaks on sarjas ka öökreemid, kerged geel-kreemid ning näopesuvahendid. Sari sobib igale nahatüübile, sealhulgas ka tundlikule nahale, sest ei sisalda parabeene, ftalaate ega värvaineid.

Avoni Nutra Effects on esimene sari, mis põhineb seemnete väel ning selle tulemus on erakordne. Seeme on taime jaoks kõige olulisem osa – see on vajalik elu jätkamiseks. Selleks, et seda ülesannet täita, kontsentreeritakse seemnetesse palju vitamiine, mineraale, valke, eeterlikke õlisid ja uinunud olekus ensüüme. Sari põhineb Active Seed kompleksil ehk chia, strelitsia ja granaatõunaseemnete ekstraktidel.

Chia seemned pikendavad naha niisutatust

Chia seemned suudavad endasse imada enda kaalust kuni kaksteist korda enam vett, mis pikendab naha niisutatust. Koos matistavate koostisosadega kreemid sobivad ideaalselt rasusele ja kombineeritud nahale.

Avon3

Nahatooni aitavad parandada paradiisilinnulillelt pärinevad seemned 

Strelitsia seemned pärinevad kaunilt ja eksootiliselt paradiisilinnulillelt ning nende ekstrakt sobib täiuslikult nahatooni parandamiseks ning kirka ja heleda jume taastamiseks. Ekstrakt aitab vähendada naharakkude pigmentatsiooni, mis võib põhjustada nahatooni ebaühtlust ja pigmendierinevusi. Strelitsia seemned on ka tugevad looduslikud pleegitajad.

Granaatõunaseemned aeglustavad naha vananemisprotsessi

Granaatõunaseemned omakorda on rikkalikud antioksüdantide allikad. Tänu antioksüdantide, mineraalide ja C-vitamiini sisaldusele aeglustavad need naha vananemisprotsessi ning mängivad põhirolli nahatekstuuri säilitamisel, parandades nii naha elastsust kui ka pinguldatust.

Avon2

Effektiivne tee 24 tunniks sügavuti niisutatud nahani 

Nutra Effects tasakaalustav päevakreem vähendab naha läiget ja niisutab seda optimaalselt. Päevakreem sobib hästi kombineeritud ja rasusele nahale.

Kreem sobib ka ideaalselt meigipõhjana kasutamiseks, et saaksid nautida kaunilt matti jumet isegi kuumal suvepäeval.

Avon1

 

Kreemid on allergia vastu testitud ning sobivad kõigile!

Uuri lähemalt SIIT!

Minu eriline hetk

AVON HINDAB ERILISI HETKI! Leia suvest ilusat ja tee elu erilisest hetkest pilt!
 
Heade uudiste portaal GoodNews koostöös tuntud kaubamärkidega Avon ja The Body Shop algatasid vahvaima jäädvustuste kampaania “Minu elu eriline hetk”, et suvehullud inimesed võiksid neid hetki teistega jagada ja ilutootjatelt toredaid kingitusi võita. Võta osa ja uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews