1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. AVONI ILUNÄDAL! Vastab Avoni esindaja Nadezda Levtsenko
AVONI ILUNÄDAL! Vastab Avoni esindaja Nadezda Levtsenko

AVONI ILUNÄDAL! Vastab Avoni esindaja Nadezda Levtsenko

Nadezda Levtsenko
Nadezda Levtsenko

Heade uudiste portaalis on käimas Avoni tooteid tutvustav nädal. Oleme lugejateni toonud nädala jooksul iga päev ühe põneva Avoni uudise ning tutvustanud Avoni viimase aja eksklusiivseid tooteid.

Nüüd on aeg uurida Avoni kommunikatsioonispetsialisti käest, mis eristab sel aastal välja tulnud uut tootesarja Nutra Effecti.

Heade uudiste portaal usutles Nadezda Levtsenkot.

Kas Nutra Effecti toodete kasutamisel on mingeid vanusepiiranguid?

Kõiki Nutra Effecti nahahooldussarjade tooteid võib kasutada ükskõik millises vanuses, välja arvatud kortsudevastaseid ja pinguldavaid tooteid, mis pakuvad hooldust inimestele vanuses 45+ ja 35+.

Millistele nahatüüpidele on need kreemid mõeldud?

Iga Nutra Effecti sari keskendub erinevate nahatüüpide vajadustele. Advance kortsudevastane kollektsioon aitab võidelda tugevate vananemismärkidega, Firming kollektsioon aitab vähendada vananemise esimesi tunnuseid, mõlemad sobivad kõikidele nahatüüpidele. Hydration kollektsioon pakub sügavat niisutust ja seda soovitatakse tavalisele ning kuivale nahale. Radiance kollektsioon täidab pruunide laikude ja ebaühtlase tooniga naha vajadusi. Balancing kollektsioon sobib kõige paremini segatüübiga ja õlisele nahale, hoides selle matina.

Mis on Active Seed kompleks?

Active Seed kompleks on oluliste antioksüdantide ja vitamiinidega seemneekstraktide segu. Kompleks kasutab seemnete loomulikku võimet nahka sügavuti toita, kaitsta seda erinevate keskkonnategurite eest ning aeglustada naha vananemisprotsessi, taastades selle loomuliku ilu.

Avon6

Mis on parabeenid? 

Parabeenid on säilitusained, mida kasutatakse meditsiinis ja kosmeetikas, et toota bakteritsiide ja fungitsiide, mis aga võivad põhjustada allergiaid. Nutra Effects on parabeenivaba ning sobib ka kõige tundlikumale nahale.

Millal peaksin hakkama kasutama vananemisvastaseid kreeme? 

Pole olemas kindlat vanust kortsudevastaste kreemide kasutuselevõtuks. Naha vananemine ei sõltu mitte ainult vanusest, vaid ka toitumisest, elustiilist ja paljudest välistest teguritest. Ometi näitavad uuringud, et pärast 25. eluaastat hakkab meie nahk tootma vähem kollageeni, mistõttu on vaja mingit muud moodust, mis aitaks sel jääda pringiks ja siledaks.

Kas Nutra Effect sobib minu väga tundlikule nahale?

Jah, kõik Nutra Effecti kollektsioonide tooted sobivad tundlikule nahale. Kõik tooted on dermatoloogiliselt testitud, need ei sisalda parabeene ega värvaineid.

Millal peaks Nutra Effecti kasutamise tulemused näha olema?

Mõned tulemused on nähtavad kohe. Sõltuvalt kollektsiooni eripärast võite mõne toote puhul märgata siledamat, ühtlasemat ja matimat nahka pärast esimest kasutuskorda. Umbes kahenädalase korrapärase kasutamise järel on muutused naha tekstuuris, toonis ja rasuerituses silmaga nähtavad.

Kumb valida: kreem või geel?

See sõltub nahatüübist ja vajadustest. Rasuse naha puhul soovitatakse kasutada kergema koostisega geeli. Geelid pole nii pehmendava koostisega, mistõttu imendub toode tõhusalt läbi ummistunud naha. Kreemid sobivad paremini kuivale ja normaalsele nahale. Päevakreemid sisaldavad ka SPFi (päikesekaitsefaktorit), mis kaitseb nahka päikese kahjuliku mõju ja fotovananemise eest.

Mis on antioksüdandid? 

Antioksüdandid on kemikaalid, mis esinevad väikestes kogustes ja pärsivad või takistavad aine oksüdatsiooni, mida põhjustavad vabad radikaalid, mis vastutavad muu hulgas ka naha vananemise eest. Teisiti öeldes aitavad antioksüdandid võidelda kahjuga, mida vabad radikaalid naharakkudes põhjustavad, ja hoiavad naha nooruslikku ja tervislikku välimust. Üldtuntud antioksüdandid on näiteks C- ja E-vitamiinid.

Mis juhtub siis, kui ostan kreemi, aga see ei sobi minu nahale?

Ärge muretsege, kui ilmneb, et ostetud kreem ei sobi teie nahale. AVON garanteerib võimaluse tooteid kuni kolme kuu jooksul vahetada või tagastada. Samuti võime teile pakkuda mõnd muud nahahooldustoodete sarja.

Uuri lähemalt SIIT!

Minu eriline hetk

AVON HINDAB ERILISI HETKI! Leia suvest ilusat ja tee elu erilisest hetkest pilt!
 
Heade uudiste portaal GoodNews koostöös tuntud kaubamärkidega Avon ja The Body Shop algatasid vahvaima jäädvustuste kampaania “Minu elu eriline hetk”, et suvehullud inimesed võiksid neid hetki teistega jagada ja ilutootjatelt toredaid kingitusi võita. Võta osa ja uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews