1. Avaleht
  2. Testimine
  3. AVONI juustele mõeldud toodete testimine tõi juustesse uue sära!
AVONI juustele mõeldud toodete testimine tõi juustesse uue sära!

AVONI juustele mõeldud toodete testimine tõi juustesse uue sära!

avon testimiselugu 3Oleme oma esimese testimisega lõpule jõudnud. Alustasime oma testimise rubriiki ning katsetasime AVON’i juuksehooldustooteid. Ootasime huviga, millised saavad tulemused olema.

Testimises oli šampoon ning palsam keratiini proteiiniga “Strengthen and protect”, viimistlusvahend “Shine mirror spray” ning Planet Spa juuksemask shea võiga.

Jagame teiega kogemusi nende toodete kasutamisest.

Šampoon ning palsam “Strengthen and protect”

Esialgu olin šampooni nähes veidi ehmunud. Olen viimasel ajal teinud valiku pigem läbipaistvate šampoonide kasuks, kuid antud šampoon oli pärlmutri värvusega. Kasutades šampooni jäid aga juuksed peale pesu kergeks ning kammitavaks, kuigi olin endale ette kujutanud, et sellise tulemuse annavad vaid läbipaistvad šampoonid. Seega, testimisega ületasin ühe senise eelarvamuse.

avon testimiseluguPalsam ületas minu ootused aga oma siluvuse poolest. Juuksed muutusid läikivaks ning mõnusalt õhuliseks ja juuksed tundusid endale kuidagi tervemad. Peale kuuajalist kasutamist olid mu juuksed silmaga nähtavalt tervemad ning säravamad.

Viimistlusvahend “Shine mirror spray”

Enne nende toodete katsetamist, olin samuti veidi ettevaatlik olnud viimistlusvahenditega, sest enamik on jätnud juuksed rasvaseks ning raskeks.

Antud spray aga üllatas oma väga meeldiva lõhnaga, mis tegi kasutamise eriti nauditavaks. Samuti täitis ta oma nimes kõlava omaduse ja muutis juuksed tõesti säravaks. Julgen viimistlusvahendit soovitada.

Planet Spa juuksemaks shea võiga

Sellest sai hetkega minu uus lemmik ja olen kindel, et seda pikaks ajaks. Kindlasti ma ei loobu ka kodustest juuksemaskidest, kuid see mask teeb lihtsalt imesid.

avon testimiselugu 2Koostis on juuksemaskil väga siidine ning pehme ja samuti lõhn mõnusalt meeli köitev.

Kui enne testimist olid mu juuksed karedad ega säranud, siis nüüd on mu juuksed muutunud mõnusalt kergeks ja kevadiselt värskeks. Kasutades neid AVON’i tooteid tervelt kuu aega, olen veendunud nendes heas toimetes ning soovitan ka tooteid teile, head heade uudiste portaali ilurubriigi lugejad.

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews