1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Avoni uue hooaja trendid ja uued tooted!
Avoni uue hooaja trendid ja uued tooted!

Avoni uue hooaja trendid ja uued tooted!

avon on tulnud välja uute trendide ja toodetegaAvon jätab uuel hooajal suvesoojuse seljataha ning vaatab säravasse tuleviku. Suvesoojus asendub glamuuri ja säraga. Värvidest tuleb esile sinakasroheline, tumepunane, lilla ploom ja sädelev metall. Lihtsus asendub küllusliku glamuuri ja kullasäraga.

avon on tulnud välja uute trendide ja toodetega2Priiskavus
Ispireeritud maailmapärandist, 1920. aasta elegantsist ja peenest elustiilist. Glamuur ja luksus on ühendanud üksteist. Rikkalikud materjalid ning julged detailid on märksõnadeks.

Glamuur ja retro
Retro on tulnud koos glamuursete lisanditega. Jälle on väga tähtsal kohal massiivsed ehted – suured kaelakeed ning lühterkõrvarõngad.

Elekropopp
Popkunst kohtub 80ndate poppkultuuriga. Uusmodernne liikumine stiilse suhtumisega segab omavahel julgeid toone. Kõik sõltub rütmist ja helist.

Avon on toonud algavaks hooajaks ka palju uusi tooteid: lilli sisaldav Premiere Luxe parfüümvesi naistele, uuenduslikku nahal keskkonnakahjustusi vähendav Anew E-defence sari, Megan Foxi poolt tutvustatud Instinct lõhn ning uued aastalõppu ehted, aksessuaarid ning muud jõulukingitused.

Sama tähtsal kohal on ka heategevuslik käevõru koduvägivallatuse vastu võitlemiseks ning roosa rinnamärgiga kruus.

Lisainfot Avoni kohta leiab SIIT!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews