1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Baltikumi turule jõuab uus meestemoe kaubamärk Blue Inc London
Baltikumi turule jõuab uus meestemoe kaubamärk Blue Inc London

Baltikumi turule jõuab uus meestemoe kaubamärk Blue Inc London

Baltimaade turule on sisenemas populaarne briti meestemoe kaubamärk Blue Inc London, mis pakub nooruslikule ja aktiivse elustiiliga mehele kvaliteetset ning atraktiivse hinnatasemega rõivastust.

Rohkem kui saja-aastase ajalooga moe-ettevõte A Levy & Son Ltd lõi kaubamärgi Blue Inc London 1997. aastal ning see saavutas kiirelt suure populaarsuse – tänaseks on avatud üle maailma rohkem kui 230 Blue Inc London poodi. Baltikumis kaubamärgi esindamise õigused omandas selle aasta maikuus Baltika Grupp, kes plaanib kolme järgneva aasta jooksul avada Baltikumis vähemalt 10 Blue Inc London kaubamärgi poodi.

„Blue Inc London kaubamärgi lisandumine Baltika Grupi brändiportfelli võimaldab meil jõuda üha kiiremini kasvava meestemoe sektoris uute klientideni – sotsiaalselt aktiivse elustiiliga nooruslike meeste jaoks on Blue Inc London suurepärane kaubamärk ning meil on hea meel seeläbi pakkuda ka meestele üha mitmekesisemat valikut oma igapäevase garderoobi kujundamiseks,“ sõnas Baltika Grupi turundus- ja müügidivisjoni juht Kati Kusmin.

Baltikumi esimene pood avati sel nädalal Lätis, Riias Origo kaubanduskeskuses, septembrikuu jooksul avatakse teine kaubamärgi esinduspood Lätis Valmieras ning kolmas Blue Inc London pood avab uksed oktoobri alguses Eestis, Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

Head Uudised GoodNews