1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. BB kreem – uus juhtiv kosmeetikatoode
BB kreem – uus juhtiv kosmeetikatoode

BB kreem – uus juhtiv kosmeetikatoode

www.royaleffem.ee

BB kreemid on muutunud mõnele naisele hädavajalikuks. Just oma lihtsuse ja heade omaduste poolest on seda kreemi meeldiv ning lihtne kasutada. Mis peitub siis tegelikult BB kreemi taga ning miks ta on nii populaarne?

Mis on BB kreem ja miks valida just see kreem?

BB kreem on tulnud meile Aasiast. Korea ja Jaapani kosmeetika on üks nõutumaid maailmas. Jaapani naised on nõudlikud kreemide ja teiste kosmeetiliste toodete suhtes üleüldse, kuid just BB kreem ehk Blemish Balm on võitnud nende südame.
Esmalt kasutati seda kreemi Saksamaal laseroperatsioonide taastusraviks, ka punetuste ja naha põletiku vastase ravimina, samuti laserprotseduuride taastusravi kuurina. Seega võib öelda, et sellel kreemil on justkui võlulikud ravimistoimed.

www.royaleffem.ee

BB kreem on nüüd tavainimestele saadaval otse poelettidelt. BB kreem on suurim revolutsioon iluvaldkonnas, sest sisaldab endas 6 funktsiooni, ta on niisutav kreem, seerum, meigipõhi, peitekreem, päikesekaitse ja samuti valguspeegeldav.

Kui muidu peab kasutama 6-te erinevat kreemi, et täita need funktsioonid eraldi siis BB kreem on justkui võimalus, mis täidab korraga kuus ülesannet.

See ongi üks olulisemaid eeliseid BB kreemi puhul. Tänu BB kreemile ei ole meie nahk kaetud paksu meigikihiga, vaid hingab ning on loomulikult ilus.

Eriti sobilik on BB kreem naistele, kelle aeg on piiratud selleks, et kõiki neid meikimise protseduure igapäevaselt teha.

Üks BB kreem teeb kõike seda:

  • Visuaalne naha ühtlustamine
  • Päikesekaitse
  • Annab naturaalse “no makeup on” look’i
  • Hea katvus
  • Aitab nahal noorena püsida
  • Anti-age efekt ning näovalgendus
  • Võtab inimese loomuliku nahatooni ja adapteerib sellega

Kõige rohkem ostetakse maailmas sellised Korea BB kreemi tootvaid firmasid nagu: Missha, Skin79, The Face Shop, Nature Republic, Mamonde.

Euroopa tarbija, kes on kord proovinud Jaapani või Korea traditsioonilist kosmeetikat on lojaalne selle kvaliteedile ja otsib pidevalt võimalusi uut Aasia kosmeetikat proovida. USA ning Euroopa turgudele on tulnud BB kreemide järele tehtud produktid sellistelt firmadelt nagu: Garnier, Estee Lauder, Dior, Clinique, Maybelline, Smashbox, Body Shop ja Royal Effem.

Miks ta on nii populaarne?

www.royaleffem.ee

Iga naine tahab olla ideaalse näonahaga ja veatu jumega. BB kreem on ainuke kreem, mis on mineraalsel põhjal valmistatud, see tähendab, et ta ei mõju nahale halvasti. BB kreem on tuntud, kui võitleja üldlevinud nahaprobleemidega nagu: akne, vananemiselaigud ja kuperoosne nahk. Ta võitleb pinnapealse nahapõletikuga, paistetustega ja silub väikesi kortsukesi. Paljud BB kreemid sisaldavad hüaluroonhapet ja C-Vitamiini. Tavaline BB kreem on see imeasi, mis annab su näole sära ja tervislikumat jumet.

Nõuanded õigeks kasutamiseks

1.)    Kanna algul väike kogus BB kreemi puhtale nahale. BB kreemi eripära on see, et sa pead selle peale kandma mitte nii nagu tavalist kreemi või jumestuskreemi. Peale kandes tuleks veidi pöörata rõhku peale kandmise liigutustele- liigutused võiksid olla veidi naha sisse vajutatavad, nii on niiskus paremini fikseeritud.

2.)    Lase 5 minutit kreemil vabalt nahal olla, kui sinu nahk vajab tolmupuudrit või mineraalpuudrit kanna T-tsoonile või ainult kohtadele, kuhu seda vaja oleks, nt. otsmikule.

3.)    Viimaseks tee oma tavapärane silmameik.

Nüüd Sa oled särav ja naturaalse jumega! Nahk on kaitstud niiskuse kadudest päeva jooksul ning päikese eest.
Kui sul veel ei ole kosmeetikakotis BB kreemi, siis proovi järgi!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews