1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Bibixi sametdresside värviline maailm
Bibixi sametdresside värviline maailm

Bibixi sametdresside värviline maailm

Bibixi sametdresside loomislugu sai alguse paar aastat tagasi kahe tartlase soovist teha midagi huvitavat ja inspireerivat päris ise. Et oma päevi õhtusse saata oleks rõõmsam, tekkiski mõte luua mugav ja säravates toonides vabaajarõivastus. Mõeldud – tehtud! Sametdressid tundusid olevat just need, mis vaja.

Tänaseks päevaks oleme kogunud arvukalt rahulolevaid kliente, kes ikka ja jälle tulevad tagasi uue dressi järele. Meile kui tootjatele on see tunnustus tehtud töö eest ja näitab, et oleme õigel teel. Viimase aasta jooksul oleme arendanud tootmistingimusi, koolitanud personali, tegelenud ekspordi ja e-poele alternatiivsete turustamisvõimaluste otsimisega. Oleme edukalt käivitanud ka spordiklubidele esindusdresside tootmissuuna.

Bibixi dressid tunneb ära kvaliteetse sameti, laitmatu teostuse ja kireva siidise voodrikanga järgi. Lõiked on mugavad, kohendatud tasapisi aja jooksul klientidelt saadud ootustest ja tagasisidest lähtuvalt ikka ilusamaks ja mugavamaks. “Kaunis riietus on kõikide naiste põhiõigus“ – on meie moto, sestap on välja töötatud ka eraldi mudelid lastele ja pluss -suurustes daamidele. Tootmises kasutatakse parimaid õmblusniite, lukke ja teisi pisidetaile, mistõttu näevad vabaajarõivad uued välja ka peale kümneid kordi pesemist. Valikute hulgas on erinevad tikandid kapuutsile, seljale, pükstele. Tikanditele on võimalik lisada Swarovski kristalle.

Värvivalik on lai – heledatest eredatest toonidest luksusliku ja konservatiivse mustani. Erinevaid mudeleid, voodrikangaid ja tikandeid soovi järgi kombineerides on võimalik endale tõeliselt isikupärane komplekt soetada. Uute kevadiste värvidena on lisandunud erkroosa ja helesinine kangas, mis said valikusse võetud just klientide järjekindlal soovil. Mõlemad värvid on 8 kuni 80 aastaste daamide silmad pannud särama, üllatuseks tootjatele enestelegi – meie naised on tegelikult julged, ilusad ja tahavad ka silma paista.

Meestele, kes sooviksid oma kallitele kaasadele, emadele või tütardele üllatust teha, aga kes ei ole kindlad suurusnumbris või parimas värvitoonis, on kõige kindlamaks valikuks kinkekaardid, mida pakutakse erinevas vääringus bibixi e-poes www.bibix.eu

Tiina Ristimetsa kommentaar:
“Seljatan siinkohal oma naiseliku kadeduse, et ainult minul võivad need ilusad dressid kodus olla ja jagan seda infot õrnemale soole. Need on tõesti väga ilusad, mugavad ning super hästi seljas istuvad vabaajadressid. Mina igatahes pole nii ilusaid isegi kuulsate kallite kaubamärkide juurest maailmast leidnud!“

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews