1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Briti bränd Superdry kogub Eesti tuntud inimeste seas kuulsust
Briti bränd Superdry kogub Eesti tuntud inimeste seas kuulsust

Briti bränd Superdry kogub Eesti tuntud inimeste seas kuulsust

SuperdryEestisse on jõudnud Briti legendaarse elustiilibrändi Superdry uued suvekollektsioonid naistele ja meestele. Kollektsioonid teevad kummarduse praegu ülitrendikale safariteemale, aga ei puudu ka suveklassika meremehestiili näol ning päikeselisele linnatänavale ja kontorisse sobiv urbanistliku joonega rõivas.

“Eesti trenditeadlik tarbija on Superdry praeguseks väga hästi omaks võtnud. Algul tuldi meile otsima valdavalt brändi klassikat, vintage logodega sportlikus stiilis rõivast, aga nüüd on üha rohkem ka neid, kes on saanud teadlikuks, et meilt leiab sobiva kleidi, pintsaku või püksid ka kontorisse ja linnatänavale. Värsked kollektsioonid on just saabunud, seega tasub tulla suvegarderoobi täiendama,” rääkis Superdry Eesti esinduspoodide tegevjuht Armo Avila.

Superdry brändi edule Eestis on kindlasti kaasa aidanud tuntud inimesed, kelle üheks lemmikuks bränd on aastaid olnud ja kes seni Inglismaal käies või mujal reisides on seda endale garderoobi soetanud. Teiste seas on oma brändilemmikuid esitlenud laulja Tanja Mihhailova, DJ Kristjan Hirmo, DanceAct Tantsustuudio looja Georg Kodusaar ning armastatud blogide Stellarium, Nordic Fashionista Lifestyle ja Life in a Cold Climate autorid.

Brändi kevadsuvistest kollektsioonidest naistele leiab 50ndatest inspireeritud kleite, triibulist meremehestiili, festivalimõjutustega boho-chic stiilis rõivaid, linnakeskkonnast inspireeritud elegantsema joonega põhjamaist stiili tänavale ja kontorisse ning suvereisile hästi sobivat prantsuse kuurortitele viitavate elementidega rõivaid ning aksessuaare. Nii naistele kui meestele ei puudu valikust ka bomberjakid ja denim.

Mehed saavad suvele stiilselt vastu minna trendikates erksate värvidega päevasärkides ja sportliku lõikega moodsates jakkides, samuti ei puudu kollektsioonist põhjamaiselt kargete värvidega pastellkangad, triibud ning hoolikalt viimistletud nahkdetailid. Sportlikuma poole pealt leiab selle stiili absoluutse klassika: vintage-stiilis käsitsi joonistatud mustritega T-särgid, ajatud tanktopid, dressipluused ja -püksid.

Superdry brändi iseloomustab eelkõige autentsus, kvaliteetsed materjalid ja kaasaegsus, mis on teinud temast ühe hinnatuima tänavamoe brändi rohkem kui 40 riigis. Rõivaste ja jalatsite selgelt äratuntav Briti stiil on huvitavalt põimitud Ameerika vintage’i ning trendikate Jaapani kujunditega. Superdry esinduspoed leiab Tallinnas Ülemiste keskusest ning Tartus Kvartali keskusest.

VAATA GALERIID!
Fotod: Superdry

Head Uudised GoodNews