1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Change: Kas te teatsite, et 7 naist 10st kannavad vale suurusega rinnahoidjat?
Change: Kas te teatsite, et 7 naist 10st kannavad vale suurusega rinnahoidjat?

Change: Kas te teatsite, et 7 naist 10st kannavad vale suurusega rinnahoidjat?

Change’i kaupluses ootab klienti ees lai valik rinnahoidjaid, mis üheskoos suure suurusnumbrite valikuga tagab, et iga klient leiab endale midagi sobivat.

Loomulikult sobivad mõned tegumoed teatud rinnakujudega paremini – noorem klient, kelle rinnahoidja suurus on 70B, valib väga harva täielikult rinda katva korvi. Ta valib suure tõenäosusega midagi, mis rinda vähem kataks ja selle suurust rõhutaks.

Klient, kelle rinnahoidja suurus on 65A, soovib suure tõenäosusega rinnahoidjat, mis näeks välja kapriisne ja naiselik, samas kui suurust 100H kandev klient keskendub eelkõige sellele, kui hästi rinnahoidja rinda toestab.

See aga ei tähenda seda, et suuremate korvide puhul on keskendutud ainult funktsionaalsusele. Suure korviga Change rinnahoidjad näevad välja sama head kui väiksema korviga rinnahoidjad.

Change rinnahoidja mõõtmise ja sobitamise teenus on Change kaupluses oluliseim tegevus, see teenus on tasuta ning eristab kauplusi oluliselt konkuretidest.

Change klienditeenindajad tunnevad põhjalikult kõiki pakutavaid tooteid, sest klient ootab neilt nõuandeid stiilide ja pesu sobivuse kohta, samuti millised värvid on saadaval temale sobivad suuruses ja millist toestust aluspesu pakub.

Kuidas rinnahoidjat valida? 

Rinnahoidja sobib ideaalselt siis, kui ta istub seljas eest ja tagant vaates võrdsel kõrgusel.

On oluline jälgida, et rinnahoidja oleks seljas kinnitatud esimese haagi/kinnitusega- siis ta sobib kõige paremini. Rinnahoidja mitmekordsel pesemisel võib ümbermõõt venida ja siis on võimalik tugevama toestuse saamiseks kasutada järgmisi haake. Kui aga klient tunneb, et vajab kohe tugevamat toestust, siis soovitavad Change asjatundjad kasutada järgmisi haake vastavalt soovile.

Väga oluline on kanda ka õige ümbermõõduga rinnahoidjat, sest halvasti istuv alumine pael võib olla äärmiselt ebamugav. Kui rinnahoidja ümbermõõt on liiga suur, nihkub see seljal üles abaluude poole ega anna rindadele mingit toestust, lastes neil alla vajuda.

Tihti võib mittesobiva rinnahoidja kandmine põhjustada pingeid seljas ja kaelas. Seda on võimalik vältida õige suurusega rinnahoidjat kandes. Naistel, kellel on suur büst ja kes kannavad vale suurusega rinnahoidjat, on tihti halb rüht. Ka seda probleemi on võimalik lahendada õige suurusega rinnahoidja leides.

Change järjekindel põhimõte on, et rinnahoidja peab alati rõhutama naise parimaid külgi ja seepärast on kõikides Change kauplustes üle maailma tööl vaid  põhjalikult koolitatud teenindajad – nad võtavad kliendilt mõõdud ning aitavad tal välja valida rinnahoidja, mis tõstab esile just kliendi parimad küljed.

Lisainfo: http://www.facebook.com/ChangeEesti

Head Uudised GoodNews