1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Crocsi talvekollektsioonis uudsed luksuslikud seemisnahast pool- ja täissäärega saapad
Crocsi talvekollektsioonis uudsed luksuslikud seemisnahast pool- ja täissäärega saapad

Crocsi talvekollektsioonis uudsed luksuslikud seemisnahast pool- ja täissäärega saapad

Jalatsitootja Crocsi käesolevas talvekollektsioonis on spetsiaalselt stiiligurmaanidele disainitud luksuslikud seemisnahast pool- ja täissäärega naistesaapad. Crocs on teinud kaua koostööd Itaalia disaineritega, mille tulemusena võib Crocse tänavapildis näha pea igal kujul – säärsaabastena, kõrge kontsaga linnakingadena, balleriinadena, tennistena, kummikutena, ketsidena, lumesaabastena jne.

Crocsi naiste talvekollektsioonis äratavad stiiligurmaanide tähelepanu luksuslikud seemisnahast poolsaapad Berryessa Suede Buckle Boot, mille säärise välisküljel on dekoratiivsete pannaldega rihmad. Samuti on seemisnahast kõrge säärega mudeliBerryessa Tall Suede Boot sääris. Mõlema mudeli sisevooder on tekstiilist ja tallaosa patenteeritud Croslite-materjalist, mis kummikutele sarnaselt hoiab jalad kuivana nii lörtsist kui ka veelompidest läbi astudes.

Crocsi Eesti esindaja Martin Reinmanni sõnul on uusima talvekollektsiooni naistesaapad Eesti ilmaoludesse sobilikud tänu jalatsite patenteeritud materjali soojusele, kergusele ja mugavusele. „Ka uudismudelite välimus on saanud paljude moekriitiliste klientide käest kiita. Rõõm on näha, et tarbijate hulgas levinud arvamus Crocsi nime ja 10 aasta taguse klassikalise clog-tüüpi suvejalatsi omavahelisest seosest on täielikult purunenud,“ lisas Reinmann.

Moodsa ja retrohõngulise disainiga Crocsi lumesaapad ­– Crocband Winter Boot ja sinimustvalge Eesti trikoloriga Crocband Multi Winter Boot  sobivad Reinmanni sõnul just tänu nende soojapidavusele ideaalselt talvise vabaaja sportlikuks varustuseks. Saabaste säärise osa on niiskuskindlast ja sisevoodriga soojustatud nailonist ning tald on Croslite materjalist.

„Nagu kõik oleme omal nahal kogenud, hakkavad talvel õues liikudes esimesena külmetama varbad,“ rääkis Martin Reinmann. „Seega ei oma tähtsust, kui soe on jalatsi säär või sisevooder, tald peab blokeerima külma! Croslite’i suletud rakkudest konstruktsioon teeb täpselt seda ning tundub seestpoolt soojana kandja jala vastas. Lisaks on materjal väga elastne, tänu millele saapad ei muutu isegi kõvema külmaga jäigaks vaid pakuvad jalale sama mugavuse tunde kui soojemagi ilmaga,” selgitas Reinmann.

Kõikigi naiste talvesaabastel on krobelise mustriga välistald, mis aitab libisemist ja kukkumist ära hoida.

Crocsi jalatseid müüakse Tallinnas Kristiine keskuse esinduskaupluses ning müügipunktides, mis asuvad Rocca al Mare, Solarise ja Viru keskuste fuajeedes, Tartus Lõunakeskuses ja Taskus ning Pärnus Kaubamajakas. Lisaks on Crocsid müügil paljudes Rademari ja Sportlandi kauplustes, Stockmannis, Pärnu Ülejõe Apteegi kauplustes ning veebipoodides BeCool.ee, Kingakaubamaja.ee ja Trendvision.ee.

Head Uudised GoodNews