1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Debenhams avab 18.septembril esimese kaubamaja Balti riikides
Debenhams avab 18.septembril esimese kaubamaja Balti riikides

Debenhams avab 18.septembril esimese kaubamaja Balti riikides

Briti päritolu juhtiv rahvusvaheline kaubamaja Debenhams avab Balti riikides oma esimese kaubamaja 18. septembril. Kauplus avab uksed Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuse esimesel ja teisel korrusel (Paldiski mnt 102, 13522 Tallinn).

Tallinna toob Debenhams põhilised tootekategooriad: naiste, meeste ja laste rõivad, kodukaubad, jalatsid, aksessuaarid, pesu ja kingitused enam kui 3000 m2 kauplusepinnal koos oma Debenhamsi kohviku ja kosmeetikaosakonnaga. Ainulaadne valik omamärke, mille hulgas on Designers at Debenhams, eristab Debenhamsi konkurentidest.

Debenhamsi esindab Balti riikides frantsiisiettevõte DBH Baltics OÜ. Ühe poe avamiseks tehtav investeering on 2 miljonit eurot.

Debenhamsi kaubamärgijuht Balti riikides Vaiva Kirvelaite selgitab:

„Oleme väga rõõmsad, et saame avada teile Debenhamsi kaubamaja uksed esimest korda Eestis ja esimest korda Balti riikides. Euroopa parim mood tuleb Londonist. Nii ka Debenhams. Debenhams on briti päritolu rahvusvaheline kaubamärk, millel on 200-aastane ajalugu. Meil on heameel tuua teieni Debenhamsi imelised pakkumised, mis on rõõmustanud meie kliente juba 29 riigis. Olete oodatud meid külastama ning tutvuma ja osa saama päevapakkumistest ja üllatustest.”

Debenhams on oma eksklusiivse Designer at Debenhamsi kaubamärgiportfelli kaudu investeerinud Briti disaini juba 20 aastat. Tallinnas esitleb Debenhams 2013. aasta uut sügis-talvist kollektsiooni meestele, naistele ja lastele kuuelt tuntud Briti disainerilt – Jasper Conran, Ben de Liis, John Rocham Ted Baker, Julien MacDonald ja Jeff Banks.

Igal Designers at Debenhamsi disaineril on oma ainulaadne stiil ja käekiri. Jasper Conran on rahvusvaheliselt tuntud puhaste joonte ja läbimõelduse poolest. Ben de Liis viljeleb elegantset stiili, mida rõhutab instinktiivne glamuur. John Rocha pakub segu Hiina ja keldi kultuurist, lisades sellele eristuva omapära, Jeff Banks pakub aga kaasaegset valikut mõõdukalt pidulikku riietust (smart casual). Julient MacDonaldi kollektsioonid on tuntud tugeva glamuursuse poolest.

Kogu avamisnädala jooksul saavad Debenhamsi kliendid nautida imelisi avamispakkumisi:

-10 € allahindlust iga Designeri kollektsiooni ostuks kulutatud 50 € kohta kõigis kaubamaja osakondades
-30% allahindlust parfüümidelt Calvin Klein Eternity Aqua EDT, CERUTTI 1881 EDT, Jean Paul Gaultier Le Male Terible EDT, Davidoff Cool Water Homme EDT
-Kulutage 100 € ja saate järgmiseks ostuks 10 € kinkekaardi
-Avamisnädalal saate iga kulutatud 50 € eest järgmiselt ostult 5 € soodustust
-Nahahoolduse ja jumestusalane nõustamine
-Tasuta liitumine Debenhamsi püsikliendiprogrammiga 

Head Uudised GoodNews