1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Deluxe Beauty on vallutanud ka Eesti!
Deluxe Beauty on vallutanud ka Eesti!

Deluxe Beauty on vallutanud ka Eesti!

Deluxe Beauty on luksuslik kehahooldustoodete sari nagu juba nimigi viitab. See Ameerika Ühendriikidest pärit bränd on jõudnud ka Eestisse ning kättesaadav hea hinnaga. Deluxe Beauty oli oma toodetega väljas ka Ilumessil ning otsustasime nendega veidi lähemalt tuttavaks saada ja neid teile tutvustada.

Milliste toodetega olite ilumessil väljas?

Deluxe Beauty pakkus Ilu Sõnum 2013 messil laias valikus Victoria’s Secret ilutooteid: käte- ja kehakreeme, kehavõisid, duššigeele, kehakoorijaid ja säravaid huuleläikeid. Esindatud olid ka juba paljude südameid vallutanud Wet and Wild huulepulkadesari julgete toonide armastajatele!

Kust on pärit teie tooted ning miks on just need tooted erilised?

Deluxe Beauty tootevalik on pärit kõik Ameerika Ühendriikidest. Eriliseks muudab ilutoodete varasem raskem kättesaadavus, kuid nüüd oleme toonud ihaldusväärsed tooted ka Eesti neiudele koju kätte. Victoria’s Secret ilutoodete puhul on kõige erilisem nii meie kui ka klientide arvates nende imeline aroom. Kõikides toodetes on sees parfüümained, mis püsivad sinu nahal pikalt ning samuti tagavad nad tõesti hea niisutusastme. Ei saa märkimata jätta, et ka toote pakendid on ülipilkupüüdvad ja ahvatlevad. Wet and Wild huulepulgad teevad eriliseks tugevad, julged ja erksad toonid, roosad, beezid, tumelillad, punased ja palju muud. Huulepulgad on matid ja sedavõrd hea pigmendiga, et püsivad tõesti sinu huultel isegi süües ja juues kaua.

Kui suur oli inimeste huvi messil teie toodete vastu?

Deluxe Beauty on Eesti neiude seas üha rohkem ja rohkem populaarsust kogumas, seega huvi oli tõesti suur. Esmakordset ostu sooritaval neiul on ikka hea esialgu kõikide toodete kohta informatsiooni saada, aroome nuusutada ja lemmikud välja valida, siis on hea tulevikus juba mugavalt interneti teel tooteid tellida.

Kuidas jäite rahule messiga?

Messikorraldus oli super, suur au ja kiitus korraldajatele. Iluhuvilisi naisi (ja mehi) oli kohale tulnud väga palju ja usun, et kõik leidsid endale palju meelepärast. Järgmiseks aastaks saime ka veel parema asukohaga messiboksi, seega ootame seda juba väga!

Rohkem infot Deluxe Beauty toodete kohta leiate nende kodulehelt:
www.deluxebeauty.ee

Tuuli Mäemat 
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews