1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. EELISTA EESTIMAIST! KEEP avalikustab uue kodumaise moeürituste sarja avaürituse SIZE 38 osalejad
EELISTA EESTIMAIST! KEEP avalikustab uue kodumaise moeürituste sarja avaürituse SIZE 38 osalejad

EELISTA EESTIMAIST! KEEP avalikustab uue kodumaise moeürituste sarja avaürituse SIZE 38 osalejad

12.oktoobril toimub Telliskivi Loomelinnaku mustas saalis enneolematu moesündmuste sarja KEEP FASHION avalöök SIZE 38, kus kõik müügisolevad tooted on suuruses 38.

Väärtustades kodumaist disaini tuleb tõsiselt võtta Eestis loodavat moekunsti ja see on ka üks taolise üritustesarja korraldamise eesmärke – väärtustada oma kodumaal toodetut ja disainitut.  6 tundi kestval üritusel on esindatud AS Baltika armastatud brändidega Bastion, Monton, Mosaic ja Nikkolo.

Disainerite tuumik, kes üritustesarjaga seovad kodumaise moeloomingu paremiku ühte rusikasse, koondab endas järgmisi kvaliteedimärke: Tiina Talumees, Kirill Safonov, Donna Nordica, Iris Janvier, HULA, Tallinn Dolls, Cool Company, Kairi Vilderson, Varkki, Norrison, Liss, Tuuliki Peil, Tuuli Mäemat jt.

Publik saab disaineritega personaalselt rääkida hooaja moest ja trendidest ning lasta endale isiklikult riideid ja stiili valida.

Kuus tundi kestev moodne ilutulestik esitab muuhulgas Zenja Fokini juhtimisel muutumismängu, mille eel- ja järel toimuvad moeshow’d. Moeüritusel toimub loos, esinevad üllatusmuusikud, avatud on moejookidest kihisev baar. Paljulubavat ning eesti moetippe kaasavat üritustesarja kajastavad kõik olulised väljaanded ja TV3.

Üle 40 eesti moelooja toodangut koondav Telliskivi loomelinnaku jaekauplus KEEP kutsub SIZE 38 suurusega algaval show’de seerial julgelt osalema ja oma kaupa pakkuma kõiki eesti rõiva- ja aksessuaaride tootjaid ja disainereid. Igal regulaarselt toimuval sündmusel on üks kindel rõivasuurus, ent läbiv punane sukapael alati sama – meie oma disainerid ja tootjad, kelle toodangu eelistamine välismaa omale saab olema 2014 kindel trend.

12.oktoobril kella 11-17 kestava ürituse ajakava:

11.00-12.00 Moesündmuse avamine ja osalevate disainerite tutvustamine
13.00-14.00 I moeshow, intervjuud disaineriga, moesoovitused
14.00-15.00 II moeshow, intervjuud disaineriga
15.00-16.00 III moeshow, intervjuu disaineriga
16.00-17.00 Auhindade loosimine

Päeva jooksul salvestatakse ka koos Zena Fokiniga muutumismäng ühe Eesti disaineri rõivastega.

Lisaks moesshowdele ühe Eesti disaineriga igal täistunnil kujundab disainer Iris Janiver KEEP poe vaateakna oma disainiga.

Keep.ee kutsub üles suurpoodide avamiste kõrval kõiki inimesi rohkem väärtustama meie head Eesti disaini. Väärtusta sinagi ning saa osa sündmusest, kus kõik on Eestimaine!

Head Uudised GoodNews