1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti giidid kannavad maailmanäitusel Amanjeda by Katrin Kuldma rõivaid
Eesti giidid kannavad maailmanäitusel Amanjeda by Katrin Kuldma rõivaid

Eesti giidid kannavad maailmanäitusel Amanjeda by Katrin Kuldma rõivaid

Amanjeda Art CoutureEesti rahvuspäevaks maailmanäitusel EXPO Milano valmivad Amanjeda by Katrin Kuldma eksklusiivsed Art Couture kleidid naistele ja Art T-Shirts seeria sportlikult šikid komplektid meestele.

Amanjeda Art Couture kollektsiooni kannavad meie giidid esmakordselt Eesti rahvuspäeval 7. juunil Milanos. „Meie jaoks on suur tunnustus, et üks Eesti hinnatumaid moekunstnikke valmistas spetsiaalselt meie giididele rahvuslike motiividega põimitud kaunid rõivad. Silmapaistvalt ilusaid kleidid ja Eesti parimat kunsti tutvustavad T-särgid äratavad kindlasti külastajate tähelepanu ja tutvustavad suurepäraselt meie kaasaegset moedisaini,“ ütles EXPO Eesti esinduse juht Andres Kask.

Amanjeda Art Couture kollektsioonides põimuvad tänaseks juba Amanjeda signatuurstiiliks kujunenud Muhu inspiratsioonid Anna Litvinova maalikunstiga. Unikaalmustritega puuvillasatiinist kleidid saavad EXPO giidide rõivastuseks maailmanäituse pidulikumate hetkede tarvis.

Rasmus M__gi in Amanjeda Art-TAmanjeda by Katrin Kuldma on Eesti disainerkaubamärk, mis on leidnud tunnustust ka Eestist väljaspool. „Amanjeda ready-to-wear kollektsioone on kolm hooaega esitletud Milano moenädala ajal. 2014. aastal valiti Amanjeda kollektsioon Dolce & Gabbana poolt kureeritud uute disainerite butiiki. Siit avanesid uksed Amanjeda tänase Milano koostööpartneri – Vittorio Emanuele Showroom’i uksed. Amanjeda kollektsioone müüakse täna Milanos, Moskvas, Riias ja Tallinnas,“ selgitas Katrin Kuldma.

Amanjeda Art T-Shirts avaseeria on pühendatud Eduard Wiiralti loomingule. Lõuendina ideaalsetele valgetele T-särkidele on siiditrükis kantud Eduard Wiiralti kuulsad teosed. Kunsti-T-särkide avaseeria on lummava graafilise teose “Lamav Tiiger”päralt. AMANJEDA ART T-SHIRTS “Lamav Tiiger” seeria fotomodelliks on edukas Eesti tõkkejooksja Rasmus Mägi, kellel on Euroopa meistrivõistluste hõbemedal Zürich’is 2014.

T-särgid on valmistatud algusest lõpuni Eestis. Nii meestele kui naistele on olemas kaks materjalivalikut – pehme ja ülimugav bambuskangas ning pisut toekam ensüümtöötlusega puuvill. Täna ainuke maailma tipptasemel kangaid valmistav vabrik Eestis omab kõiki olulisi rahvusvahelistele standarditele vastavaid keskkonnasäästlikkust garanteerivaid sertifikaate. T-särkide disain on inspireeritud Amanjeda klassikaliste meestesärkide elementidest ning arvestab väärika graafika esitamise eripära.

Head Uudised GoodNews