1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti juuksestilist Helen Heinroos valiti viie parima juuksuri hulka Suurbritannias
Eesti juuksestilist Helen Heinroos valiti viie parima juuksuri hulka Suurbritannias

Eesti juuksestilist Helen Heinroos valiti viie parima juuksuri hulka Suurbritannias

Helen Heinroos oma omavõistlustööga
Helen Heinroos oma omavõistlustööga

Rahvusvahelist tunnustust pälvinud juuksestilist Helen Heinroos valiti viie parima Suurbritannia juuksestiisti hulka Creative Category Goldwell Color Zoom ’14 konkursi raames. Finalistide tööd on saadetud Saksamaale rahvusvahelise žürii hindamisele, kus selgub Suurbritannia meister esmaspäeval, 28-ndal juulil.

Goldwell Color Zoom konkurss on maailma üks tähtsamaid konkursse, kus osalevad maailma tippjuuksurid ja valdkonna trendiloojad.

Selle aasta konkursil on fookus “Reallausion” Goldwell’i juuksetoodete kollektsioonil, ja finalistid pidid oma võistlustöödega näitama oskusi kombineerida erinevaid värvitehnikaid, peegeldamaks võimet luua kreatiivseid juukselahendusi, mis peidavad endas varjatuid detaile. Konkursil saab võistelda kreatiivsuse, uue talendi ning partner kategoorias.

Helen Heinroos osaledes kreatiivsuse kategoorias, valis välja oma võistlustöös sooja oranžika ja külma lilla värvide kombinatsiooni. Lisaks on ta mänginud lõikusega luues lühikese kuklasoengu, mis läheb üle pikemaks soenguks eespool.

Finaliste arvustab rahvusvahelistest ekspertidest kokku pandud žürii, hinnates värvitehinkat ja uuenduslikke lähenemisi ja trende.

Color Zoom konkursi maailma parimad juuksurid selguvad selle aasta 12-ndal oktoobril Berliinis LIVE Color Zoom Challenge World Finale galal.

Maailmameister saab uue Color Zoom 2015 kollektsiooni trendiloojaks ja esineb 2015 Live Color Zoom Challenge World Finale galal.

Hetkel resideerub Helen Heinroos Londonis ja esindab ilusalongi Redhed prestiižes Fitzrovia piirkonnas Londonis ja samuti on tal oma salong Eestis – Pireti Ilusalong.

Finaalitöö konstepti loomisel olid kaasatud teised Eesti tuntud loomeinimesed: fotograaf Marin Sild, meikar Hanga Hanka ja moelooja Liina Stein.

Pilt manuses Helen Heinroos pildiga võistlustööst.

Helen Heinroos portfoolio leht.

Color Zoom ’14 võistlustööde veebileht.

Head Uudised GoodNews