1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Eesti laste heaks peetakse pulmakleidioksjon
Eesti laste heaks peetakse pulmakleidioksjon

Eesti laste heaks peetakse pulmakleidioksjon

Facebookis toimub 24. märtsil pulmakleidioksjon, mille tulu annetatakse MTÜ-le Minu Unistuste Päev, et täita võimalikult paljude laste unistusi.

9. märtsil peeti maha Kadi ja Kristjan Nuuma pulm. Spetsiaalselt selle tarvis õmmeldud pruutkleit lähebki heategevuslikule enampakkumisele. Kleit on suurusele 38, sobib kõige paremini pikkusele 165-170 ja seda saab ka enne proovida.

“Loomulikult kohandame kleidi kandjale nii mõnusalt ihu kallistavaks, et peigmees ei saa aru, miks kleiti kuidagi õhtul seljast ära ei taheta võtta,” ütleb kleidi loonud Lizkiz Couture’i disainer Mariliis Pinn.

Põhikleit ise on pitsist ülemise osa ja rohke tülliga voogav kleit. Kleidi teeb aga eriliseks ja uhkeks eemaldatav pitsist paanidega pealisseelik, mille siidist vööd ehivad kristallid ja pärlid.

Tegelikult polnud see pulmapidu päris, sest Kadi ja Kristjan on juba kolm aastat abielus. Tegu oli libapulmaga, kus noorpaarid, kes soovivad ise lähiajal abielluda, ideid said koguda. Pulma osalustasu annetati vähiravifondile Kingitud Elu ja Tartu ülikooli kliinikumi lastefondile.

Head Uudised GoodNews