1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti olümpiakomitee andis Montonile “Sport ja Kunst” auhinna
Eesti olümpiakomitee andis Montonile “Sport ja Kunst” auhinna

Eesti olümpiakomitee andis Montonile “Sport ja Kunst” auhinna

_DSC0164Eesti Olümpiakomitee tunnustas 27. detsembril toimunud pidulikul galal “Spordiaasta tähed 2014” eriauhinnaga “Sport ja Kunst” Eesti moebrändi Monton, kes on Eesti olümpiadelegatsiooidele praadvorme loonud nüüdseks juba terve dekaadi, alates 2004. aastast.

Eesti Olümpiakomitee auliige Eri Klas andis auhinna üle Montoni kaubamärki opereeriva Baltika Grupi Turundus- ja müügidivisjoni direktorile Kati Kusminile, kes tänas nii Olümpiakomiteed usalduse ja sisuka koostöö eest kõigi nende 10 aasta vältel, kui ka Eesti olümpiasportlasi, kes on väärikalt ja uhkusega kandnud Eesti oma disainrõivaid Montonilt.

“Baltika on mõnes mõttes samas olukorras, kus Eesti sportlased – meil on suur ambitsioon saada rahvusvaheliselt tuntuks ja oma võistlusklassis parimaks. Nii nagu spordis, ei sünni ka äris edu üle öö vaid nõuab visa tööd,” lisas Kusmin, ning rõhutas, et käesolev auhind aitab väärtustada ja tunnustada Eesti rõivadisaini laiemalt ning motiveerib kahtlemata Montoni tiimi senist tööd samasuguse kirega jätkama. “Rio de Janeiro Olümpiamängudeni on jäänud 587 päeva. Nii nagu sportlased selleks tähtsündmuseks juba praegu igapäevaselt valmistuvad, on ka Montoni disainerid alustanud Eesti Olümpiakoondise Rio de Janeiro esindusvormi kavandamist. Tänan südamest Eesti Olümpiakomiteed selle tunnustuse eest ja soovin edu meile kõigile tutvustamaks väikese Eesti suurt lugu rahvusvahelisel areenil!”

Monton on olnud Eesti Olümpiakomitee ametlikuks sponsoriks juba alates 2004. aastast ning disaininud paraad- ja vabaajarõivaid nii Sotšis, Ateenas, Torinos, Pekingis, Vancouveris kui ka Londonis võistlemas käinud Eesti olümpiasportlastele.

VAATA GALERIID!
Viimaste Sotšis toimunud olümpiamängude jaoks loodud Montoni olümpiakollektsioon

Head Uudised GoodNews