1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti poppmood ärkab talveunest
Eesti poppmood ärkab talveunest

Eesti poppmood ärkab talveunest

Foto: Arttu Karvonen
Foto: Arttu Karvonen

Avalikkuse ette on astumas oma debüütkollektsiooniga “GAVROCHE by Anna Vandel” noor disainer Anna Vandel. Tema särtsaka mütsikollektsiooni ametlik esmaesitlus toimub 16. veebruaril Arhitektuurikatlas algusega kell 18.00.

“Mütsikollektsiooni inspiratsiooniks on karakter Gavroche. Ta on fiktiivne tegelaskuju Victor Hugo romaanist “Hüljatud”. Gavroche on saanud lapsrevolutsionääri sümboliks. Minu jaoks peegeldab ta vaprat tegutsejat, uljat maailmaparandajat. Tema loomuses on ühiskonnas mõtlemapanevat diskussiooni tekitada. Mina oma mütsikollektsiooniga “GAVROCHE by Anna Vandel” toon tema natuuri uuesti tähelepanu keskele. Austada ja väärtustada tema pärandit ka tänasel päeval, sest ma usun, et igas inimeses on olemas Gavroche, kes aeg-ajalt end maailmale näitab,” sõnab Anna Vandel.
Foto: Arttu Karvonen
Foto: Arttu Karvonen

Anna enda iseloomustamiseks lisab: “Olen uudishimulik inimene, kes otsustas lõpuks oma kujutlusvõime ja ideedega “kapist välja tulla”. GAVROCHE´i mütsiga tahan ja toongi fookusesse inimese pea, aju ja meeled. Soovin rõhutada, et me ise konstrueerime oma olevikku pidevalt. Suure osa elust viibime omaenda mõtte- ja tajumaailmas. Sama suure hulga viibime teiste inimestega koos olles, ükskõik kus, ka tänaval. Seega pea on üks meie mänguvälju ja müts GAVROCHE on suurepärane vahend seda mänguareeni kaunistama.”

Erguta oma meeli ja tule uudistama Eesti pop moe ärkamist! Või hoopis tärkamist!? Liitu ürituse facebook evendiga
Anna tegemistega saad kursis olla tema facebook lehel.
Head Uudised GoodNews