1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Embassy of Fashion avas pühadehooaja pop-up salongi
Embassy of Fashion avas pühadehooaja pop-up salongi

Embassy of Fashion avas pühadehooaja pop-up salongi

Foto: Riina Põldroos

Eesti üks armastatumaid moemaju, Embassy of Fashion, avas Stockmanni kolmandal korrusel pop-up salongi, kust leiab rohkelt inspiratsiooni glamuurse peohooaja rõiva- ja ehtevalikuks. Pop-up salong jääb avatuks kuni 7. jaanuarini.

Embassy of Fashion Stockmanni salongist leiab Riina Põldroosi, Ketlin Bachmanni, Aldo Järvsoo ning Tanel Veenre loomingut. “Müügil on nii meie kõigi viimaste kollektsioonide hitte kui ka täiesti uut, just selle pop-upi jaoks loodud disaini. Klient saab ühest kohast mugavalt kätte mitmekülgse valiku pidulikke õhtu- ja kokteilikleite ning nende juurde sobivaid ehteid, sealjuures on hinna sees ka rõivaste väikesed kohandamised vastavalt kliendile,” rääkis Aldo Järvsoo.

Foto: Aldo Järvsoo

Pop-up salongis on kohapeal Embassy of Fashioni konsultandid, kes aitavad kliente just neile sobiva rõiva ja ehete koosluse valikul. Disainerrõivad on müügil suurusnumbrites S-L ning kliendile meeldivat mudelit saab lasta teha ka täpselt mõõtude järgi.

Embassy of Fashioni Stockmanni pop-up salongis muutub valik kogu selle lahtioleku jooksul, seega on sealt põhjust ikka ja jälle läbi astuda. Hooajale kohaselt leiab valikust eeskätt pidulikke kleite – õhkõrnast Hollandi kvaliteetpitsist talvelillede motiiviga Aldo loomingut, Riina litrisädeluses efektseid kokteilikleite ning Ketlini plisseeritud mustrite ning liblikaaplikatsioonidega õhtukleite, mis oma kandjat ühelgi üritusel märkamatuks ei jäta. Kleitide juurde saab valida ka Aldo Tallinn Fashion Weekil esitletud kollektsioonist sügistalvistes sügavates toonides neopreenist mantli, mis pop-up salongi jaoks on spetsiaalselt tehtud erinevatesse suurusnumbritesse.

Foto: Ketlin Bachmann

Ehetest on kohapeal väljas nii Riina Põldroosi müütilise hundimotiiviga disainerehted kui ka lai valik Tanel Veenre ehtekollektsioone. Tanel Veenre Jewellery on aastalõpu puhul loobunud legendaarsest kosmilisest tolmust ning mitmed hitid on tulnud välja hoopis metallitoonides. Nõnda on hobudel ja kristallist südametel hoopis hõbedased, kuldsed või pronksikarva pidulikud sabad. Erikollektsioon on müügil vaid Stockmannis ja Embassy of Fashion stuudiopoes Tatari 6.

Foto: Tanel Veenre

VAATA GALERIID!
Fotod: Riina Põldroos, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre ja Ketlin Bachmann

Head Uudised GoodNews