1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. ERKI Moeshowle saab kandideerida veel 2 päeva
ERKI Moeshowle saab kandideerida veel 2 päeva

ERKI Moeshowle saab kandideerida veel 2 päeva

Kollektsioon Cärol Ott
Foto: Mark Slavin

Eesti pikima ajalooga moedemonstratsioon ERKI Moeshow tuleb taas, toimudes sel aastal juba 31. korda 26. mail. Konkurss kavandite saatmiseks on täies hoos ning jätkuvalt on osalema oodatud kõik andekad moeloojad. Kavandeid on aega saata veel vaid kaks päeva!

Alates värskelt alanud märtsist on legendaarse moeshow korraldamine taas täielikult EKA üliõpilaste käes. Käesoleval aastal soovib ERKI Moeshow juhtida inimeste tähelepanu privaatsusele nii virtuaalses kui meid ümbritsevas maailmas. Turvaaugud, identiteedivargused, andmete kergekäeline jagamine – need on vaid mõned näited meid ümbritsevatest ohtudest, millele meeskond tähelepanu juhtida kavatseb.

H&M Eesti kommunikatsioonijuht Ester Kannelmäe ei näe ühtki põhjust, miks noor moehuviline oma loomingu konkursile esitamata peaks jätma. Isegi kui kollektsioon lavale ei pääse, siis jääb nimi või loominguline käekiri inimestele meelde.

Moedisainer ja eelžürii liige Laivi Suurväli julgustab kandideerima kõiki, kes on seda kaalunud, sest juba töö reglemendikohane vormistamine annab uusi ideid ning aitab kollektsiooni edasi arendada. ERKI Moeshow konkursil soovib Suurväli näha eelkõige julgeid ja isikupäraseid lahendusi, mis jätaksid läbimõeldud üldmulje. Kuigi rõivaste detailid ja viimistlus on tähtsad, soovitab žüriiliige tähelepanu pöörata eelkõige esemete kombineerimisel tekkivale suuremale pildile. “Moeshow raamistikus on väljendusrikkus tähtsam kui argine praktilisus,” lisas ta.

ERKI Moeshow 2018 toimub 26. mail ning konkurss kavandite saatmiseks algas 5. märtsil. Tööd tuleb kohale tuua Eesti Kunstiakadeemia fuajees asuvasse kasti või saata need postiga aadressile Estonia pst 7. Konkursi tähtaeg on 28. märts.

Vaata ka videot 2017. aasta pöörasest juubelisündmusest!

Head Uudised GoodNews