1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Esitleme sarja High Impact
Esitleme sarja High Impact

Esitleme sarja High Impact

Esitleme sarja High ImpactOriflame on uhke, et saab esitleda kolmest uuest tootesarjast esimest: The ONE High Impact.

Naistele, kes tahavad avaldada muljet, pakub Oriflame’i High Impact sari pilkupüüdvaid värvitoone, oivalisi tekstuure ja efektiivseid koostisvalemeid. Uues sarjas võid ära tunda mõningaid oma lemmiktooteid, kuid nüüd on need muutunud veelgi paremaks. Siin on ka uhiuusi, innovaatilisi ja silmapaistvate koostistega tooteid. Mida iganes sa ka ei otsiks, High Impact pakub kõike, et luua kõige paremini läbilööv jumestus.

Volume Blast ripsmetuššVolume Blast ripsmetušš

Oriflame’i ripsmetušš, esimene omalaadsete seas maailmas, annab sulle vapustavalt julged, 24-kordse volüümiga ripsmed!

Siia on Iisatud hooldusaineid tihedate ja tervete ripsmete tarvis, see tušš on ühtlane, ei veni ega pudene.

Unikaalne ripsmeid haarava harja ja volüümi lisava koostise kombinatsioon tähendab seda, et on võimalik endale saada silmapaistvalt volüümikad ripsmed, mis avaldavad päris kindlasti muljet!

Colour Impact kreemjas lauvärv

Colour Impact kreemjas lauvärvOriflame’i esimene kreemjas lauvärv, mis muutub laugudele kandes puudriks, annab väljapaistva intensiivsuse ja rikkaliku katvuse.

Unikaalset ja kreemjat tekstuuri on kerge peale kanda ja perfektselt hajutada, ehitades nii intensiivse katvuse ning lisades draamat oma välimusele.

Lauvärv sisaldab ka spetsiaalset polümeertehnoloogiat, mis aitab värvil püsida, kindlustades silma väljendusrikkuse.

Power Shine huulepulk

Power Shine huulepulkEsiletõusvate huulte jaoks on Oriflame lisanud hitt-tootele veelgi rohkem läiget ja sädelust. Nüüd on kliiniliselt testitud, et Power Shine pakub 50% rohkem läiget, kui tavalised huulepulgad ja 15 pimestavat tooni annavad sinu huultele palju säravama helenduse.

Rahustava ja niisutava LipKiss Caring kompleksi ja lisatud SPF-iga kaitseb ja toidab Power Shine huulepulk sinu huuli.

 

 

Power Shine huuleläige

Power Shine huuleläigeKõikide aegade lemmik, kõrgläikeline huuleläige, annab sinu huultele ebatavaliselt võimendatud 3D läike. Nüüd on saadaval 8 uut, MetaShine pärlitega tooni, et panna huuled briljantselt läikima. Uus ShineBoost aplikaator töötab sinu huultel nii, et muudab huuled visuaalselt suuremaks ja mahlakamaks.

Oma uute tehnoloogiate, julgete värvitoonide ja rikkalikult volüümikate tekstuuridega tähendab The ONE High Impact seda, et sa võid alati silma paista!

Uuri lähemalt toodete kohta SIIT!

Head Uudised GoodNews