1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. F PARTY @ Klubi Teater
F PARTY @ Klubi Teater

F PARTY @ Klubi Teater

6a00e54f05e1bb8834010534eecf73970c-800wiSel reedel vallutab maailmakuulsast FashionTV’st tuntud glamuur ööklubi Teatri, kui toimub  F PARTY – FashionTV esitleb F 88 fashion show ametlik afterparty.

4.juulil Toimub Tallinnas Baltikumi tähtsaim moeüritus F88 Fashion show, mis toob glamuursele moeshow’le kokku Eesti ja rahvusvahelised moeloojad ning kogu üritust tuleb oma operaatorite ja ametlike esindjatega kajastama ka FashionTV, kes valmistavad sellest Tallinna show’st ja järelpeost FashionTV eetrisse jõudva erisaate.

Iga FashionTV showga käib kaasas ka ametlik särav järelpidu F PARTY, mis toimub 04.07 Ööklubis Teater. F Party see on pidu, mis ei jää moeüritusele endale sugugi alla ja on sellisel kujul esmakordselt Eestis. F Party – see on kvaliteetne nn „punase vaiba üritus,“ sest meelelahutusprogramm on ahvatlev nii moegurmaanidele kui ka Eesti koorekihile ning klubi saal täitub modellide ja kaunite inimestega.

F PARTY @ Klubi TeaterÜrituse aukülaline on Fashion TV ametlik „hääl“ Ania J. Dj, lauljanna ja produtsent ANIA J töötab pidevalt moenäitustel nii Pariisis, Milanos, Dubais, tehes koostööd D&G, Armani, Jean Paul Gaultier’i ja paljude teistega. Sel õhtul on ta kohal ööklubis Teater, et muuta see tõeliselt glamuurseks ja lõbustada külalisi eriprogrammiga Klubi Teatri laval.

Kohapeal on ka ametlik fashion TV operaator, kes kohapeal pidu ja inimesi filmib ja kõikidel külalistel on hea õnne korral võimalik “I love Fashion tv” või enda tervitused kaamerasse öelda ja ülemaailmsesse televisooni saada.

Lisaks sellele hoiab kõiki moelainel eksklusiivne moeshow Max&Co’lt, kus esmakordselt tulevad esitlusele Sügis-Talv 2014 kollektsioon. Moeshow on F Party jaoks lavastanud Anatoli Ein.

aminaka-wilmont-590Lisaks on peol otseloomulikult kohal ametlikud “FASHION ANGELS”, kes aitavad oma iluga peokülaliste meeleolu tõsta ja lisavad sära sellele erilisele peole.

Peomeelelu aitab luua ja külalisi tervitavad FashionTV ametlikud joogid F88 Fashion enegiajook ja F Vodka.

FashionTV ametlik joogibränd Fashion Luxury drinks pakub laia tootevalikut, alates spetsiaalsest luksuslikust veest, mis on pärist Austria alpidest, erilisest energiajoogist, vahuveini ja kange alkoholini välja. Kõik see on reede öösel olemas ka ööklubis koha peal.

Klubi avab uksed 00.00.

Head Uudised GoodNews