1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. FOTOD! Eesti jalgpallikoondis riietati eritellimusena valminud Baltmani ülikondadesse
FOTOD! Eesti jalgpallikoondis riietati eritellimusena valminud Baltmani ülikondadesse

FOTOD! Eesti jalgpallikoondis riietati eritellimusena valminud Baltmani ülikondadesse

Foto: Laura Kallasvee
Foto: Laura Kallasvee

Alates 2006. aastast panustab Baltman Eesti jalgpallimeeskonna edusse rõivasponsorina eritellimusel valmistatud Baltmani ülikondadega. Rätsepad mõõdavad esindusmeeskonna mängijad millimeetri täpsusega üle ning iga liige saab personaalselt tema jaoks käsitööna loodud ülikonna, mida ehib mängija tikitud nimi.

Eesti Jalgpalli Liidu ja Eesti tuntuima kaubamärgi Baltmani koostööd kommenteeris Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder: „Usume, et uued ja hästi istuvad Baltmani ülikonnad annavad koondisele rohkem kindlust ja hoogu juurde.“ „Baltika Grupi ja Eesti Jalgpalli Liidu koostöö on kestnud juba aastast 2006. Meil on olnud väga meeldiv koostöö, ülikonnakanga valimisest kuni lõpliku toote valmimiseni. Ülikond istub ideaalselt ja kangas on tõesti imeline,“ sõnas Eesti Jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson.

Spetsiaalselt õmmeldud 35 ülikonda on tehtud kvaliteetsest Dormeuil kangast. Ülikondade üleandmisele tuli ka Dormeuil kanga esindaja Prantsusmaalt hr. Keyvan Badri, kes tõi välja, et peale Baltmani kasutavad luksuslikku Prantsuse kangast maailmakuulsad kaubamärgidki, nagu Dior ja Yves Saint Laurent.

Eritellimusülikond ei ole ainult sportlastele, neid on võimalik tellida igal kliendil, kes soovib sobilikku suurust, oma maitsele vastavat kangast või eridisaini. Ülikondi saab tellida Tallinnas Moetänaval Baltika Kvartalis ja Baltmani esinduskaupluses Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

VAATA GALERIID!
Fotod: Laura Kallasvee

Head Uudised GoodNews