1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. FOTOD! Hambutust Hälist sai muutumissaates tõeline kaunitar!
FOTOD! Hambutust Hälist sai muutumissaates tõeline kaunitar!

FOTOD! Hambutust Hälist sai muutumissaates tõeline kaunitar!

Häli_pärast2Ilma hammasteta töötu üksikema välimus ja elu muutus päevapealt, kui ta endale uue naeratuse ja välimuse sai. Enam ta vastutulijate ega tööandjate kõveraid pilke kartma ei pea!

Häli oli saatesse “Minu imeline muutumine” kandideerides vaid 26-aastane, kes häbenes väga, et naeratades paistis ta suust vaid üks hammas.

Ja tööd ei olnud Hälil samuti, sest hambutuna teda tööle ei võeta – seetõttu polnud tal ka raha, et oma hambaid korda teha. Häli mees lasi hambutu naise juurest jalga ja Häli ei tahtnud lõpuks isegi küla vahel ringi käia, sest pelgas, et iga vastutulija näeb talle suhu ka siis, kui tal suu tegelikult kramplikult kokku on surutud.

Lahkuminekudraamast algasid Hälil ka kaaluprobleemid ja sellisena – hambutuna ja vormist väljas töötu üksikemana ta saatesse kandideeriski. Tema kaalulangetamine ja operatsioonid läksid suurepäraselt, kuid on üks teema, mida saate arstid heaks ei kiida – suitsetamine!

Häli_enne (2)

Endine ahelsuitsetaja Häli ei suuda lubadustest hoolimata lõplikult suitsust loobuda. See ei meeldi saate arstidele, kuid oma muutumise Häli saab, sest noor ema hambutuks ja tööleidmise võimalustest ilma jätta – selleks pole arstidel südant.

Häli_enne2

Saate stilist Zenja oli Häliga kohtudes hämmingus – Häli pole kunagi tavalist pliiatsseelikut kandnud, Häli oli ka hämmingus, kuhu ta siis hambutuna sellise seelikuga minema oleks pidanud. Isegi juuksuris oli ta enne saadet vaid kaks korda elus käinud.

Häli_pärast

Vaata, kui suure muutumise Häli endale saate spetsialistide abiga sai

Häli sai igemeravi, 17 hammast ja hambajuurt eemaldati, 13 hammast raviti,
ta sai proteesimise teel uue naeratuse,
Häli huuli suurendati täitesüstidega,
Häli rindu tõsteti, Häli kõhtu korrigeeriti operatsiooni abil ja talle tehti rasvaimu.
Häli võttis 15 kilo alla ja vähendas suitsetamist.

Kõik operatsioonid, hambad ja stilistika, Häli välimus sai tõesti täiesti uueks ja praeguseks on ka tema elu muutunud – Häli käib lõpuks ometi tööl, ta julgeb lastega jalutama minna ja isegi vastutulijatega julgelt rääkida.

VAATA SAADET!

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=715108″]

Head Uudised GoodNews