1. Avaleht
  2. Naistele
  3. FOTOD I Women’s Clubi üritustesarja hooaeg on avatud
FOTOD I Women’s Clubi üritustesarja hooaeg on avatud

FOTOD I Women’s Clubi üritustesarja hooaeg on avatud

Möödunud reedel toimus kohvikus Varblane sügishooaja esimene naisteüritus Women’s Club. Kohale saabus Eesti eri vanustes moe-ja iluhuvilisi naisi. Publiku võimsaks ülesergutajaks sai vaatamata tuulele ja väiksele vihmale, moelooja Perit Muuga kollektsioonid, mis sobiksid kaunistama isegi Milaano ja Pariisi moelavasid. Periti käekirjas on julgust, müstilisust ja isikupära. Õhtut juhtis šarmantne Juhan Krull.

Modellide stilistika ja meikide eest hoolitses Royal Beauty Club. Kaunid soengud sündisid Kalynna Studio professionaalide poolt. Lavale toodi maailma kõige värskemad meigimoed. 2020/2021 meigis domineerivad kommivärvid – roosad, lillad, sinised, rohelised ja julged jooned. Etendusel ülesastunud modellide värvilised trendikad „rebase silmad“ mõjusid muinasjutuliselt ning naiselikult. Värvilised lainerijooned silmanurkades. Tehnika ja värvidega mäng moodustab kavala joonega joonistatud silmameigi. Fantaasia lennaku!

Candy`likud värvid silmadel, põskedel, huultel. Roosad, sillerdavad põsed ja säravad põsesarnad. Sinna juurde klaasjad, haldjalikud huuled. Üldmuljeks: värske, kerge.

Ehtetrendides on jätkuvalt moes suured ehted, värvid, kivid, mis rõhutavad naiste isikupära. Eesti käsitööpuitehte disainer Katta Grüner esitles Perit Muuga moeshow`l esmakordselt oma ehteid. Puitehted on sajaprotsendiliselt (100%) Eesti puidust valmistatud Läänemaal West Tree talus. Iga ehe on unikaalne ja teist täpselt samasugust ei leidu.

Soengumoes 2020/2021 valitseb kergus, õhulisus, naiselikkus. Juustes kerged lained, juuksetoonid loomulikumad ning jõulisemad ja suuremad krunnid. Krunnid, mis toovad silmade ette mõisa- ja lossipreilide uhked ballimõtted, olles siiski kergemad, lohakamad, isikupärasemad.

Freixenet esitles uusi veine oma Itaalia veiniistandusest. Valge vein Pino Grigio, roosa vein ja punane Chianti. Tea, et kõik uued veinid on vegan veinid.

Valge veini juurde serveeriti Kalakala&Pojad köögi poolelt austreid, roosa veini juurde serveeriti vegan juustusid ning punase veini juurde Linnamäe Lihatööstuse ulukiliha gurmeevorstid ja -lihad.

Kauni figuuri saladustest rääkis Beautiful Me kehasalongide esindaja. Ilus figuur on alati moes vaatamata muutustele trendide maailmas.

Kõik naised said 50 eruo väärtuses kingitusi. Kingitusteks olid Melano sõrmuse kivi, Flor de Mayo naturaalse pehmendava huulepalsami, 20 eurose Beautiful Me kinkekaardi ja tervisliku Paradise Finest Food batooni.

Lisaks loositi välja suured auhinnad Kroonikalt, Glanz&Glamuurilt, Freixenetilt, Privelt, Linnamäe Lihatööstuselt, vegantooteid, Paradise Finest Foodilt, Perit Muuga kaubamärgi poolt.

Varblase terrassi kaunistas Balloonilinn, Freixent baar diskoga ja Glanz&Glamuuri Glamuuributiik.

Õhtu oli täis ilu ja moodi, mida kaunid naised enesega kohale tõid. Säravad külalised olid saabunud otsekui elegantse moepealinna Milano ürituselt. Sügishooaja avaüritus tõi kokku üle 80 naise ning pidumeeleolu kestis öötundideni. Leia rohkelt stiilseid ja ilusaid naisi ürituse galeriist.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews