1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. FOTOD! Vaata Eesti rõivabrändi Feelwear uut kollektsiooni
FOTOD! Vaata Eesti rõivabrändi Feelwear uut kollektsiooni

FOTOD! Vaata Eesti rõivabrändi Feelwear uut kollektsiooni

Feelwear LookbookRiidebränd Feelwear on välja tulnud uue sügistalvise kollektsiooniga. Üksnes meriinovillast riietusele keskendunud brändi eesmärk on tuua ihusõbralik ja unikaalne meriinovill eestlaste igapäeva-riietusse. Saabuva külma perioodi eel on uue kollektsiooni keskmes soojad peenvillasest meriino kangast kõrge kaelusega särgid ja topid.

Riin Veidnberg, Feelweari kaasasutaja: “Sageli seostatakse meriinovillast riideid alus-või spordiriietusega, kuid meie eesmärgiks on see unikaalne ja ihusõbralik materjal tuua igapäevagarderoobi. Feelweari peenvillased särgid on tänu oma minimalistlikule disainile kergesti kombineeritavad teiste riideesemetega ning loodud kandmiseks nii töökeskkonnas kui ka vaba aja veetmiseks.”

Feelwear Lookbook

Feelwear uus kollektsioon lisab brändi senisesse värvigammasse musta ja naturaalse valge kõrvale hõbedase halli. Materjali valikus on esikohal jahedamasse aastaaega sobiv klassikaline 200-grammine meriino, kuid esindatud on ka ülikerge meriino ja luksuslik meriinovilla-siidi segu.

Feelwear Lookbook

“Feelweari särke eriliseks muutev meriinovill on pehmuse, puhtuse ja kaunidusega üks maailma tunnustatumaid villasorte. See on kergesti hooldatav ning kantav ilma triikimata. Meriinovilla isepuhastuvad omadused tagavad särkide värskuse ka kõige kõige stressirohkematel hetkedel ja võimaldavad neid kanda mitmeid päevi järjest. Tänu termoregulaarsetele omadustele aitab meriinovill reguleerida kehatemperatuuri, pakkudes külma korral sooja ja sooja korral jahutust,” rääkis Veidenberg.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews