1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Dune London esitles uut sügis-talvist kingakollektsiooni
GALERII! Dune London esitles uut sügis-talvist kingakollektsiooni

GALERII! Dune London esitles uut sügis-talvist kingakollektsiooni

Foto: Rasmus Kooskora
Foto: Rasmus Kooskora

Dune London tõi möödunud teisipäeval restoranis NOA trenditeadlike ees välja uue sügis-talvise jalatsite kollektsiooni. Hea uudis on see, et rahvusvahelise võidukäigu kõrval ei jäeta tähelepanuta brändiaustajaid meilgi. Peatselt rõõmustab Eesti esindus huvilisi Ülemiste keskuses avatava kauplusega!

Nagu selle sügise mood soosib väga maskuliinsust, kannab endas ka Dune Londoni selle hooaja kollektsioon vastavat joont olenemata sellest, kas jalats on suunatud meestele või naistele.

Naistejalatseid iseloomustab minimalistlik vorm, mida on rikastatud küllusliku materjalivalikuga. Elegantsetel, selge ja puhta siluetiga jalavarjudel on kombineeritud erinevaid tekstuure ja materjale: on reljeefse töötlusega nahka, seemisnahka, lakki ja leopardimustrit, millel kõrvuti nii matti kui läikivat pinda.

Palju leidub oxford-, brogue- ja loafer-tüüpi tänavakingi ning mootorratturi stiilis saapaid. Sügis-talvise hooaja võtmesõnaks ongi peamiselt aga saapad – madalad, poolpikad, aga ka üle põlve ulatuvad, mis on erilisteks soosikuteks.

Madalalõikeline saabas on praktiline ja stiilne valik igapäevaseks kandmiseks ja kuna Dune Londoni kollektsioonis on näha väga erineva kõrgusega kontsa ning säärepikkust, siis leiab endale sobiva saapapaari nii kleidi- kui püksikandja. Pole vahet, kas need on seemisnahast, stretšmaterjalist või kombineeritud nahast – nende kandja juba märkamatuks ei jää. Igal moeteadlikul naisel peavad need saapad sel hooajal garderoobis olema!

Meestekollektsiooni iseloomustab erinevate materjalide ja pindade miksimine nii kingadel kui saabastel.

Kingadest on moesoosikud brogue- ja loafertüüpi jalatsid, mille pealsed on tehtud kas materjali- või värvikontraste kasutades. Kõrvuti on sile- ja seemisnahk, läikiv pind ühes mati pinnaga, must kõrvuti veinipunase, halli ja tumesinisega. Ka kinga tald on sageli kontrastset värvi ja arvestades hooaega, siis veidi paksem kui tavaliselt.

Saapavalik on rikkalik – elegantsetest klassikalistest ülikonnasaabastest matkasaabasteni välja, kuid pahkluuni ulatuvad poolsaapad on selle hooaja must-have!

Klassikalised saapad on sel sügis-talvel saanud endale lisandiks rihmad ja pandlad, mis on mõjutatud motosaabastest ning muutunud seetõttu oma välisilmelt rangemaks.

Väga tugevalt on esindatud ka nn broguestiilis saapad, mis oma disainielementidelt sarnanevad sama tüüpi kingadega, nii lõikelt kui perforatsioonilt, ning jätkuvalt on trendikas kanda ka karvase voodri ja asjalike kaunistustega nagu nöörid, lukud, pandlad jm matkasaapa stiilis jalatseid.

VAATA GALERIID!
Fotod: Rasmus Kooskora

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews