1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Fox telekanal tõstab esile Eesti delegatsiooni olümpiavormi
GALERII! Fox telekanal tõstab esile Eesti delegatsiooni olümpiavormi

GALERII! Fox telekanal tõstab esile Eesti delegatsiooni olümpiavormi

_DSC9963Rahvusvaheline telekanal Fox Sports toob välja parimad olümpialaste paraadvormid, ning nende hulgas pälvib tähelepanu Eesti delegatsioonile Montoni poolt disainitud  Sotši olümpiavorm.

Sotši olümpia on sellel nädalal algamas ja olümpialaste paraadvormid on kõikjal üle maailma lähema võrdluse all. Maailma üks suurimaid rahvusvaheliseid spordikanaleid Fox Sports valis välja oma lemmikud. Lisaks Ralph Laureni, Lacoste jt tuntud moemajade disainitud vormide hulgas tõstetakse esile Eesti olümpiakoondisele Montoni poolt disainitud Sotši esindusriietust.

Monton on olnud Eesti Olümpiakomitee ametlikuks sponsoriks juba alates 2004. aastast ning disaininud paraad- ja vabaajarõivaid nii Ateenas, Torinos, Pekingis, Vancouveris kui ka Londonis võistlemas käinud Eesti olümpiasportlastele.

Sotši 2014 olümpiakollektsioon, mis ühendab endas Eesti rahvusvärvid ja etnilised mustrid, paistab silma puhta ja selge värvilahenduse poolest ning on loodud mitte ainult olümpiakülas, vaid ka siinsamas talvises Eestis kandmiseks. Uudsed materjalid ja tehnoloogiad tagavad ühelt poolt kandmismugavuse aga ka hõlpsa hooldatavuse. Läbimõeldud terviku loojateks on Montoni peadisainerid Piret Puppart ja Peeter Rästa.

Suure müügieduga kollektsiooni viimased tooted on veel müügil Baltika Moetänava kaupluses (Veerenni 24, Tallinn) ja Rocca al Mare keskuse Montoni kaupluses, samuti veebipoes montonfashion.com.

Olümpiakollektsiooni rõivaid kannavad Olga Makina poolt pildistatud fotoseerias selle aasta olümpialased Grete Gaim ja Aivar Rehemaa.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews