1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Galerii: IRIS JANVIER limiteeritud kollektsiooni Ma Cherie esitlus Tallinna Botaanikaaias
Galerii: IRIS JANVIER limiteeritud kollektsiooni Ma Cherie esitlus Tallinna Botaanikaaias

Galerii: IRIS JANVIER limiteeritud kollektsiooni Ma Cherie esitlus Tallinna Botaanikaaias

Foto: Jelena Rudi
Foto: Jelena Rudi

14. mail leidis Tallinna Botaanikaaias aset suursugune heategevuslik moeprojekt – kohaliku moebrändi IRIS JANVIER limiteeritud kollektsiooni Ma Chérie esitlus.

Esmakordselt nägi ühel moeetendusel korraga nii suurt hulka Eesti ettevõtlikke ja edukaid naisi, kes astusid üles nii modellidena kui aitasid juhtida tähelepanu moeprojekti heategevuslikule eesmärgile- toetada ja tunnustada hea õppeedukusega noori inimesi, kes pärit laste- ja turvakodust või suurperedest.

Kleite kandsid Karin Rask, Eve Kaunis, Jevgenia Makarova, Lilia Kristianson, Triinu Toomela, Annely Allik , Terje Li, Alla Kuznetsova, Olga Gribinets, Eia Uus, Helen Laupa, Hetti Suun, Anu Saagim, Reet Härmat, Loore Härmat, Katrin Rasmann, Laura Remmel, Martina Põldvere, Reet Kell, Terje Mander, Lola Tehver, Kersti Toots, Angeelika Kang, Rica Varul, Marge Rahu, Helena Kask, Gaida Talu, Ingrid Pihela, Kriss Põldma, Hilje Savolainen, Evely Ventsli, Kristina Herodes, Mairit Saluveer.

Kollektsiooni Ma chérie by IRIS JANVIER taga on Eesti Näituste ilumessi korraldaja Katrin Pihela, kes tegi selle projektiga oma ammuse lapsepõlveunistuse teoks. Ühistöö tulemusena IRIS JANVIER’iga valmis suuremahuline kollektsioon, mis tõi eile pealtvaatajateni üle 70 kevadsuvise komplekti.

Ma chérie by IRIS JANVIER juures on kasutatud eranditult väga kvaliteeetseid kangaid. Kollektsioon on inspiratsiooni saanud erinevatest ajastutest, eelkõige aga 50ndate prantsuse kleidijoonest. Üldpilt on naiselikkust rõhutav, romantiline ja kevadiselt rõõmsavärviline.

Vürtsitamaks klassikalist joont sai lisatud kleitidele, pluusidele, seelikutele romantilisi pisidetaile – satse, volange, pitskaunistusi. Kõik Ma chérie by IRIS JANVIER kleidid on pisidetailideni läbimõeldud,et nad oleksid lisaks romantilisele ja naiselikkust rõhutavale joonele ka praktilised, võimaldades aktiivsel naisel joosta kodu, töö ja kohtumiste vahet selleks oma riietust vahepeal muutmata.

Suur tänu moeetendusele Ma Chérie suurtoetajatele Colonna Kinnisvara, Eesti Näituste AS ja Ingrid Pihela, IRIS JANVIER.

Täname kõiki koostööpartnereid: Jane Iredale, SkinCare make up, CHI juuksehooldus, Hair & Skin salong- juuksurid, REM King -jalanõud, IluGuru -meediakajastus, Fashionstep -meediakajastus, Suzani- suupisted, KNUT – fotod, Navy Studio -jumestajad, GHD- juuksurite töövahendid, Glanz & Glamuur – ehted, Prike Peachtree – tervituskokteilid, Moeviin – kokteilid, Deline – juustuvalikud, Studio Lingua, ProfEtica – kosmeetika, Jumestusjutud – kinkeraamatud, MTÜ Mõeldes Sinule.

Fotod: Jelena Rudi

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews