1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Jumestuskunstnik tegi oma sünnipäeval kingi teistele
GALERII! Jumestuskunstnik tegi oma sünnipäeval kingi teistele

GALERII! Jumestuskunstnik tegi oma sünnipäeval kingi teistele

Jumestuskunstnik ja Royal Beauty Clubi omanik Kätlin Rohilaid-Aljaste pidas sel aastal oma sünnipäeva nii, et tegi meigikoolituse parimatele sõbrannadele.

„Olen aastaid teinud meigikoolitusi ja paljud naised on olnud väga rahul, et nad on saanud selgeks õppida mõned head meiginipid. Sel aastal tärgatas, et kõige lähedasemaid inimesi pole ma koolitanud. Nad on kaunid naised, kes mõne oskusega muudaksid end veelgi säravamaks. Mõtlesin, et teen sünnipäeval hoopis kingi sõbrannadele ja kingin neile meigikoolituse koos tootega, mis hakkab neile kõige enam peale koolitust meeldima,“ ütles Kätlin.

Koolituse käigus õpiti jumestuskreemi valima, ennast värskemaks ja säravamaks muutma, lauvärvide valimist, kulmude modelleerimist ja loomulikult hetkel kõige moodsamat trendi näo särapuudriga kaunimaks muutmist.

Üllatusena oli kutsutud fotograaf Karina Vaus, kes jäädvustas kõik momendid ja tegi naistele ilusad portreefotod.

Õhtu oli täis nalja, rõõmu ja ilu. Viimase aja trend on teha sünnipäev mingi konkreetse teemaga ja moodi on läinud naiste meigikoolitustepeod. Mõnusas õhkonnas saab mullijooke nautides õppida.

Royal Beauty Club korraldab meigikoolitusi ja üritusi ning esindab Baltikumis Parisax Professionali, Royal Effemi, Organic Elementsi, Kubo Beauty, Lalla Bee ja Eestis Ingrid Pofessionali dekoratiivkosmeetikat.

Brände müükase Delice’i kauplustes, Haapsalu ja Saaremaa Kaubamajas, Harju TÜ kauplustes, Comarketites ja Haapsalu Konsumis.

Royal Beauty Clubile kuuluvad Ilukiirabi ja Ilupatrull, mis osalevad väliüritustel.

VAATA GALERIID! 

Head Uudised GoodNews