1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Moelooja Oksana Tandit esitles kirglikult merelist Piraat Alvildat
GALERII! Moelooja Oksana Tandit esitles kirglikult merelist Piraat Alvildat

GALERII! Moelooja Oksana Tandit esitles kirglikult merelist Piraat Alvildat

Oksana Tandit modellidega Foto: Maksim Toom
Oksana Tandit modellidega
Foto: Maksim Toom

7. mail esitles Oksana Tandit oma värsket kevadsuvist kollektsiooni Piraat Alvilda. Sportlikult elegantse moekollektsiooni esitlust täiendasid sütitavad flamenkonumbrid tantsustuudiolt Arte Flamenco, mis koos esitletud kollektsiooni merehõngulisusega viisid lummatud publiku otseteed mereäärsesse suvemelusse. Kollektsiooni osana sai Oksana Tanditilt kleidi ka maailmas ainulaadne MINI, mis rüütati võluvatesse mummudesse.

„Tänan südamest kõiki, kes eile kohale tulid ning loodan väga, et kollektsioon inspireeris teid endale uut kevadsuvist lemmikut garderoobi valima. Mul oli kollektsiooni valmimisel õnn koostööd teha suurepäraste partneritega, tänu kellele sai loodud kogu see mereline ilu, mis teid nüüd ootab,“  rääkis Oksana Tandit.

Oksana Tanditi seekordne kollektsioon on inspireeritud viikingite legendaarsest naiskaptenist ja piraadist Alvildast ning mereteemat leiab sealt rohkesti: valge-sini-punasest moodsast värvigammast ankrumotiividega nööpideni. Käsitööna Eestis valminud kollektsiooni ilmestavad Oksana loomingule iseloomulikud selgelt väljajoonistunud siluetid, puhtad värvid ja kvaliteetsed materjalid Euroopa kangatoodete paremikust: täissiid, šifoon, organza, buklee, puuvillane pits ja peen villane krepp. Uus kollektsioon ühendab endas kõrgmoele omase tipptasemel disaini ja viimistluse, olles ühtlasi väga kantav kosmopoliitse eduka naise igapäevaelus.

Võluva MINI-ga saab trendikaid mummusid armastav klient tutvuda  United Motorsi Tallinna esinduses (Paldiski mnt 108). Tegemist on ainulaadse „MINI Wears Oksana Tandit“ disainitud MINI-ga. Trendikat ja maailmas ainsat selletaolist disainitud MINI on võimalik endale soetada väga erilise hinnaga.

Oksana Tandit on Eesti üks tuntumaid moeloojaid, kelle selgelt äratuntav käekiri ja detailide rõhutamise oskus on lummanud kliente juba üle kümne aasta. Oksana loominguga saab tutvuda tema esindussalongis Tornimäe 5. Kollektsiooni esitlusele aitasid kaasa D’DIFFERENCE, United Motors & MINI, Creative Nails Design, Aperol Spritz, Nord Sail, La Biosthetique ja Dune London. EMA & AL modellidele tegi meigi Lana Vallo & Glow Make-up ning soengud Tamara Korjagina. Komplekte täiendasid Tanel Veenre ehted. Sündmust aitas korraldada Stiilikanal.

VAATA GALERIID!

Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews