1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Galerii! Vaata, milline on selle aasta koolilõpumood
Galerii! Vaata, milline on selle aasta koolilõpumood

Galerii! Vaata, milline on selle aasta koolilõpumood

Foto: Meeli Küttim
Foto: Meeli Küttim

Neljapäeval anti uues moekeskuses Defitsiit avalöök selle aasta lõpupidude hooajale, kus kaunite koolilõpetajate peal tutvustati uusi tuuli kleidi-, meigi- ja soengumoes.

Lõpukleitide tellimine on Tallinn Dolls’i brändijuhi Mari Martini sõnul hetkel täies hoos ning kuna kleite saadetakse lõpetajatele üle Eesti, siis tuleb täpset arvet pidada, et ühte klassi mitut samasugust kleiti ei satuks. “Sest iga lõpetaja tahab end tunda ju erilisena ning see ei oleks kindlasti meeldiv,” tõdes Martin ning lisas, et järjest enam eelistavad noored ka kohalikku disaini ja otsivad erilisi lõikeid.

“Lõpukleit peab rõhutama lõpetaja tugevaid külgi, välja tooma tema unikaalset ilu ning samas olema ka mugav,” rääkis Martin ning lisas, et ei soovita lõpukleiti päris üksi valima minna. “Võta mõni hea sõbranna või pereliiga kaasa, kes sind hästi tunneb ja julgeb aus olla – sest kaks pead on ikka kaks pead.”

Koolilõputrendide show’l tutvustati ka Batiste kuivšampooni, mille uus koostis sisaldab juuksepalsamit ning mis on pihustades täiesti nähtamatu. “See on lõpusoengute tegemisel hea abimees,” lausus juuksur Teele Viira, kelle sõnul aitab hooldavat palsamit sisaldav kuivšampoon pikal palaval peopäeval ennetada juuste rasuseks muutumist ning hoiab soengu õhtuni koheva ja värskena. Juuksuri sõnul on sel hooajal taas moes erinevad lained ja lokid, mida võib täiendada mõne punutisega.

Meigikunstnik Jaana Kristali sõnul peaks koolilõpetaja jumestus olema värske, loomulik ja kumav, millele võib ise paari lihtsa nipiga pidulikuma mulje anda. “Näiteks lisab erkroosa või trendikas tumepunane huulepulk klaarile näonahale koheselt kontrasti,” rääkis Kristal ja lisas, et sama efekti annab silmadele näiteks sädelev lainer. “Ja et kõik see ilus töö ideaalselt paigal püsiks, fikseeri lõpetamise päeval meik spetsiaalse spreiga.”

VAATA GALERIID!
Fotod: Meeli Küttim

Head Uudised GoodNews