1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Glow Make-up Eesti meigikoolis algavad individuaalsed meigikonsultatsioonid kolmel erineval teemal
Glow Make-up Eesti meigikoolis algavad individuaalsed meigikonsultatsioonid kolmel erineval teemal

Glow Make-up Eesti meigikoolis algavad individuaalsed meigikonsultatsioonid kolmel erineval teemal

Glow Make-up Eesti meigikoolis saab ilu alal töötavate ja ennast pidevalt täiendavate professionaalide käe all õppida ja omandada “meigiteaduse” oskusi, mida kasutada nii enda kui ka teiste inimeste ilu loomiseks. Algajate profimeigikoolituse õppeprogrammis ongi just sellised meigitehnikad, mis on vajalikud igaühe personaalse ilu esiletõstmiseks.

Need on tehnikad, mis on kasulikud nii igapäevaelus kui ka erilisematel sündmustel, kus tahame olla eriti kaunid. Tegu ei ole ulmeliste ja ekstravagantsete võistlusmeikidega, mis tegelikult on kohased vaid kaugelt vaatamiseks ja mitte kuidagi ei sobi meie igapäevasesse ellu, kus suhtleme inimestega silmast silma.

Alates maikuust on võimalik saada individuaalset meigikonsultatsiooni kolmel erineval teemal.

Soovitud teemad:

1. Täiuslik põhi (veatu põhja tegemine ja näo modelleerimine)
2. Silmameik (kerge päevameik / kerge suitsusilm)
3. Kulmud + huuled (kulmude korrigeerimine meigiga ja kauapüsiva huulemeigi saladus)

Konsultatsiooni käigus saab personaalseid nõuandeid Glow Make-up Studio professionaalidelt. Ühe konsultatsiooni pikkuseks ühel valikus oleval teemal on 20 minutit ja maksumuseks 8 eurot. Soovi korral saab valida ka kõik teemad ning konsultasiooni maksusmuseks kujuneb 24 eurot. Võrdluseks on ühe tunniajalise individuaalkonsultatsiooni tavahinnaks 50 eurot.

Aja broneerimiseks helista telefonil +372 59 19 8359
või saata e-mail: koolitused@glowmakeup.com

Glow Make-up Studio eesmärgiks on luua ilu! Glow Make-up Studio soovib, et jumestuse taga oleks näha ennekõike inimest tema ilusate ja omapäraste omadustega.

Head Uudised GoodNews