1. Avaleht
  2. Testimine
  3. GOODNEWS KATSETAB! Kas reklaamidest tuttav Dove on ikka ülivõrret väärt?
GOODNEWS KATSETAB! Kas reklaamidest tuttav Dove on ikka ülivõrret väärt?

GOODNEWS KATSETAB! Kas reklaamidest tuttav Dove on ikka ülivõrret väärt?

hedi-kukkPortaali GoodNews toimetaja Hedi Kukk lülitus kõiki võimalusi järele proovivate tiimitüdrukutega ning katsetas enda peal Dove Nutrium koorivat dušigeeli ja sama tootesarja koorivat seepi.

Dermatoloogide poolt soovitatud kooriva toimega dušigeel ja seep on tutvustuse kohaselt niisutava toimega, toitainerikkad ja sobivad igapäevaseks kasutamiseks. Toodetes on kombineeritud Dove`i legendaarne pehme toime nahale NutriumMoisture tehnoloogiaga. NutriumMoisture taastab naha naturaalse tasakaalu ja annab pehmema ja siledama naha juba peale esimest kasutamist.

dove

Hedi kirjeldab oma katsetusprotsessi nii: “Olen alati olnud tundliku ja natuke kuiva nahaga, seega olen palju erinevaid dušigeele ja seepe proovinud ja võiks öelda, et mul on arenenud võrdlemisi kriitiline hoiak dušigeelide imeliste lubaduste suhtes. Kuna Dove’i tooteid minu teele veel sattunud ei ole, siis lähenesin katsetusele huviga.

Otsustasin, et ei tee otsust enne, kui olen vähemalt kolm-neli korda tooteid kasutanud, kuid arvamus kujunes juba esimesel kasutusel. Dove’i dušigeel on meeldivalt kreemjas ja jätab maha pestes nahale väga meeldiva tunde. Vaatamata koorivale toimele, mis võiks kohati isegi tugevam olla, ei jää nahk kiskuma. Ainuke pisike kulmukortsutus tuli lõhna vallas, mis on minu maitse jaoks natuke liiga tugev. Huvitav on see, et seepi kasutades lõhn ei domineeri. Seep ise on üllatavalt mahe ja jätab naha samamoodi pehmeks kui dušigeel. Kindlasti sobivad mõlemad tooted ka kuivemale ja tundlikule nahale, nagu minu oma on.”

GoodNewsi üks katsetus on taas toimunud ja naised, valik on teie!

Head Uudised GoodNews