1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. HEA DIIL – ÜHEGI ASJA HIND EI ÜLETA 5 EUROT! Tartus toimub taas menukas taaskasutustäika
HEA DIIL – ÜHEGI ASJA HIND EI ÜLETA 5 EUROT! Tartus toimub taas menukas taaskasutustäika

HEA DIIL – ÜHEGI ASJA HIND EI ÜLETA 5 EUROT! Tartus toimub taas menukas taaskasutustäika

KapiPidu StuudioRuumis_ foto Rasmus Põld
Foto: Rasmus Põld

Märtsis tähistab esimest aastapäeva Tartu kuumim pop-up kapihtühjendustäika KapiPidu. Diil on endine– ühegi asja hind ei ületa 5 eurot. Iga külastaja võib selles ise veenduda juba 9. märtsil Aparaaditehases asuvas StuudioRuumis.

Neljendat korda toimuv KapiPidu on esialgsega võrreldes tublisti kasvanud . „Esimene üritus toimus napil 16-ruutmeetrisel pinnal“ rääkisid korraldajad Terje Tuisk ja Kaari Reimand, kes plaanisid kuue sõbrannaga väikese ürituse, mille jooksul osta või vahetada kapis seisma jäänud rõivaid. „Muuseas panime ürituse info ka Facebooki – endalegi ootamatult tuli toona aga kohale nii palju huvilisi, et esimese veerand tunniga lookles ukse tagant tänavale ligi 50 meetrine järjekord!“

Kuuest müüjast on tänaseks saanud ligi 30 ja kokkulepitult on KapiPeol jätkuvalt kõikide asjade hinnad maksimaalselt 5 eurot. Kõlab esialgu uskumatult, kuid seda võivad kinnitada kõik, kes senini KapiPidu külastanud, et nende hindade juures on pea võimatu tühjade kätega ürituselt lahkuda, kuna rõiva- ja aksesuuaarivalik on mitmekülgne ning rohkelt põnevaid leide pakkuv.

„Kapiuksed“ avatakse kell 15.00. Rohkem infot leiab ürituse Facebooki lehelt.

KapiPidu

Head Uudised GoodNews