1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. HEATEGEVUSLIK AVAPIDU! LAV Organic Lifestyle avab uue esinduse Foorum Keskuses stiilse moeshow`ga
HEATEGEVUSLIK AVAPIDU! LAV Organic Lifestyle avab uue esinduse Foorum Keskuses stiilse moeshow`ga

HEATEGEVUSLIK AVAPIDU! LAV Organic Lifestyle avab uue esinduse Foorum Keskuses stiilse moeshow`ga

lav-organic-lifestyle415. novembril avab Eesti mahemoe lipulaev LAV Organic Lifestyle järjekorras juba teise esinduse sel aastal — uus, rikkaliku sisekujundusega pood avataks Foorum Keskuses. Avapeo aitavad säravaks muuta Uku Suviste kontsert ning luksuslik talvekollektsiooni moeshow.

Modellidena astuvad üles võrratud daamid igast eluvaldkonnast — lauljanna Ithaka Maria, särav täht Nele Liis Vaiksoo, alati kaunis Beatrice ja paljud teised. Meeleolukas avapidu toimub koostöös Lionsklubi Tallinn Meriga. Osa õhtu tuludest läheb vähekindlustatud peredele jõulukinkide tegemiseks.

LAV Organic Lifestyle juhindub oma tootevalikus asjaolust, et täna on rõivakandja trendikuse mõõdupuuks teadlikkus rõiva mõjust kandja tervisele ja ökoloogilisele jalajäljele.  LAV esindab ainsana Eestis maailmas enimtuntud mahemoe brände. Eksklusiivsuse otsijale on valikus ka moelooja Deborah Lindquisti pidulikud kleidid, kes on aastaid teadlikku moodi riietanud selliseid kuulsusi nagu Sharon Stone, Jessica Alba, Christina Aguilera, Rihanna jpt.

lav-organic-lifestyle3

Luksuslikust bambusest ja pehmest mahepuuvillast inspireeritud kollektsioon toob vaatajateni maailmas hinnatud mahemoe säravaimad tähed. Valikus on nii pidulikke mahesiidi kleite kui pehmet ja stiilset moodi sumedasse talvepäeva. Materjalidest on esindatud ainult tervise-  ja loodussõbralikud kangad nagu bambus, kanep, orgaaniline puuvill.

lav-organic-lifestyle2

“Mul on suur rõõm esitleda maailmas tunnustatud mahemoe tippbrände nüüd ka siinsamas Eestis, Foorum Keskuses ” ütleb LAV tegevjuht Kristi Hõrrak. “Eesti rahvas on väga tark ja teadlik, tuntakse suurt huvi, kuidas tervislikult ja samas kaunilt riietuda, et oma tervist hoida ning ka hea välja näha. Meie soovitame mahematerjalidest rõivaid kanda, et hoida end tõsiste haiguste eest, nagu vähk ja allergiad. Nahk on meie suurim organ ja võiksime lubada naha kaudu enda kehasse vaid head. Võimalusel tuleks kanda tervislikest materjalidest pesu, et sünteetilisest aluspesust erituvad kahjulikud aineid meid ei ohustaks. Ka sportimisel soovitame kanda nailoni asemel keemiavabu mahematerjale. Nii paranevad tulemused, sest keha ei pea kahjuliku keemiaga võitlema, ja tekib vähem lihasväsimust. Mahematerjale kandes oleme tervemad ja seeläbi energilisemad, kaunimad ja säravamad.”

Luksuslik avapidu toimub 15. novembril Foorum Keskuses koostöös Lionsklubi Meriga. LAV Organic Lifestyle avapeo toob vaatajateni Noh Productions ja Foorum Keskus. Modellide kaunid meigid ja soengud seab lavavalmis tervisesõbralik Thaya ilusalong.  Piduliku talvekollektsiooniga saab tutvuda LAV Organic Lifestyle Foorumi Keskuse esinduses ja Ülemiste Keskuse esinduses.

Head Uudised GoodNews