1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Hilfiger Denim avas esimese esinduspoe Eestis
Hilfiger Denim avas esimese esinduspoe Eestis

Hilfiger Denim avas esimese esinduspoe Eestis

HilfigerDenimAprilli alguses avati Viru Keskuse teisel korrusel Hilfiger Denimi enam kui 120 ruutmeetrine esinduspood, mis pakub parimat valikut brändi kevadsuvistest naiste- ja meestekollektsioonidest ning on ühtlasi kõige uuem pood Hilfiger Denimi ülemaailmses võrgustikus. Seni on Hilfiger Eestis olnud esindatud vaid Tommy Hilfigeri kaubamärgiga, esimest korda on siin oma brändipoe avanud ka kontserni elustiiliharu.

Uue poe sisekujundus on segu klassikalistest ja tänapäevastest mõjutustest, kus kesksel kohal ameerikalikud antiikesemed, vintage-detailid ja tööstuslikud aktsendid.
Uues esinduspoes saab oma garderoobi täiendada stiilse vabaajabrändi värske kevadsuvise kollektsiooni “Summer of Love” rõivaste ja aksessuaaridega, mille disain kombineerib 1960ndate hipikultuuri, California stiilis päikesepleekinud värvipaletid ja kulutatud teksad ning Londoni Savile Row stiilis suurlinna meeleolu läbi trükitehnikas aplikatsioonide, retrokangaste ja mänguliste neerumustrite.

Hilfiger Denimi esinduspoodi haldab Põldma Kaubanduse AS, kes on ühtlasi Denim Dreami kauplusteketi omanik ja Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Pepe Heans ja mitmete teiste brändide maaletooja ning esindaja Eestis.

Tommy Hilfiger, mille brändiportfelli kuuluvad Tommy Hilfiger ja Hilfiger Denim, on üks maailma suurimaid elustiilitoodete disainikontserne. Kokku tegutseb rohkem kui 1600 Tommy Hilfigeri poodi enam kui 115 riigis. Kontserni eesmärk on luua ja turustada kvaliteetseid rätsepa- ja spordirõivaid meestele, kollektsiooni- ja spordirõivaid naistele, lasteriideid, teksakollektsioone, aluspesu (sh hommikumantleid ning magamis- ja puhkerõivaid), jalanõusid ja aksessuaare. Valitud litsentsisaajate kaudu pakub Tommy Hilfiger veel erinevaid elustiilitooteid, nagu prillid, kellad, lõhnad, spordirõivad (golfi- ja ujumisrõivad), sokid, väikesed nahktooted, kodukaubad ning kotid ja kohvrid reisimiseks. Hilfiger Denimi tootesari sisaldab teksatooteid ja jalanõusid meestele ja naistele, aksessuaare ja lõhnatooteid.

Head Uudised GoodNews