1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. IGAL REEDEL! WoW Studio algatab uue kliendi nõustamise projekti
IGAL REEDEL! WoW Studio algatab uue kliendi nõustamise projekti

IGAL REEDEL! WoW Studio algatab uue kliendi nõustamise projekti

kristina-toomeWoW Studio käivitab iga nädala reedel Facebook keskkonnas live-video, kus huviliste küsimustele vastavad salongi erinevad iluspetsialistid. Igal nädalal on uus teema ja eelseisval reedel on selleks ripsmete lamineerimine ja botox.

“Igal nädalal valib meie tubli ja töökas meeskond välja ühe iluteenuse, mille kohta on võimalik uurida informatsiooni, küsida täiustavaid küsimusi, mis puudutavad antud teenuse valdkonda,” tutvustab WoW Studio tiim projekti. “Nii palju kui on erinevaid kliente, on ka küsimusi, milline protseduur on vajalik ning kellele mis teenus sobib. Kes meist ei tahaks oma elu lihtsamaks muuta, olla hoolitsetud ning veel kaunimad. Tihti ei tea klient päris täpselt, mis talle vajalik või meeldiv on. Seoses sellega oleme otsustanud oma kliente teadlikumaks muuta.”

Eestis on varasemalt tuntud protseduurid nagu ripsmete lamineerimine ning Lash Lift, kuid nüüd on võimalik ripsmeid tervendada seestpidiselt protseduuri Lash Botox abil. Tegu on seerumilaadse tootega, mis kantakse ripsme peale ning sealt edasi imendub see ripsmekarva sisse, andes ripsmetele volüümi ja tervendades neid.

Rohkem infot WoW Studio kohta leiab SIIT!

wow-studio4.jpg

Head Uudised GoodNews