1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ilumessi raames toimub Make Up For Ever meigikoolitus!
Ilumessi raames toimub Make Up For Ever meigikoolitus!

Ilumessi raames toimub Make Up For Ever meigikoolitus!

Make Up For Ever on meigikunstisari, millega on rõõm koostööd teha proffesionaalidel ning kõigil mitteproffidel, kes naudivad värve, kvaliteeti ning efektset meiki.

Make Up For Ever kutsub Ilumessil kõiki meigikoolitusele. Ilu Sõnum 2013 raames korraldab Make Up For Ever kaasahaaravat ning professionaalset meigikoolitust, mida viib läbi oma ala professionaal Laila Friedli.

Laila Friedli on sündinud USA-s, kuid tema elupaigaks on Pariis. Ta on Make Up For Ever’iga koostööd teinud aastast 2008. Samal ajal on ta olnud vabakutseline meigikuntsnik mitmeid aastaid ning osalenud paljudel võistlustel nii ilumeigi kui ka kehamaalingu alal. Ta on läbinud Make Up For Ever’i Akadeemia ja tänaseks on temast saanud ka Make Up For Ever’i rahvusvaheline koolitaja.

Koolitusel näitab Laila uusi maailma ja Pariisi moenädala meigitrende, laiendab Teie silmaringi Make Up For Evev’i toodete kasutuse alal ja vastab kõikidele küsimustele.

Koolitus on kõikidele tasuta, kuid etteregistreerimisega Make Up For Ever Estonia Facebooki lehel:

Koolitus toimub 04.10.2013 kell 14.00-18.00 A-1 hallis.
Kes koolitusele ei jõua, on oodatud Make Up For Ever messiboksi C-063, kus ootavad Teid head messipakkumised kõigil kolmel messipäeval!

Lisainfo leiad Facebooki lehelt Make Up For Ever Estonia!

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews