1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. INTERVJUU! Küünetehnik Marju Ranne: naise küüned kannavad endas sõnumit, see näitab, kui palju naine enda eest hoolitseb
INTERVJUU! Küünetehnik Marju Ranne: naise küüned kannavad endas sõnumit, see näitab, kui palju naine enda eest hoolitseb

INTERVJUU! Küünetehnik Marju Ranne: naise küüned kannavad endas sõnumit, see näitab, kui palju naine enda eest hoolitseb

MarjuNaiseilu koosneb paljudest komponentidest, sisemine ilu täiustab välimist ja vastupidi ning oma osa selles on igal detailil, sealhulgas ka hoolitsetud ja kaunitel küüntel. Küünetehnik Marju Ranne selgitab, mis osa on küünte naise kogu imago`s, kui tähtis on nende eest hoolitsemine ja kui suur roll on selles heal ja väljaõppinud küünetehnikul.

Riietuses osas räägitakse sügismoest. Kas sügismood on ka küünte hoolduses ja väljanägemises ning milline see on just sel sügisel? Millest see sõltub?

Küünte puhul on moes üldjuhul kõik, mis inimesele meeldib. Sellel sügisel paistavad silma hallikad toonid. Küünte mood sõltub väga riietusstiilist ja inimesest endast.

Kui oluline on üldse küünehooldus ja -disain naise elus?  

Küünedisain sõltub täielikult inimesest. Mõned inimesed eelistavad puhast ja klassikalist, aga teised soovivad erinevate disainidega silma paista. Igale endast lugupidavale naisele on küünehooldus väga oluline.

Küüned7

Mitmendana märgatakse ühe kauni juures üldse küüsi (kui mehe pilk on mujalt üle käinud)?

Küsisin seda tuttavate meesterahvaste käest ja nende vastused jäid esiviisikusse. Elukaaslase vastuseks sai, et tema märkab esimese asjana, kui hoolitsetud küüned on naisterahval.

Kas naise küüned kannavad endas mingit sõnumit?

Küüned kannavad vägagi sõnumit, see näitab, kui palju naine enda eest hoolitseb. Lisaks näitavad küüned ka inimese isikupära.

Küüned6

Mida tähendavad geelküüned lihtsalt lahtiseletatult?  Kas naised peavad kunstküünte puhul arvestama ka millegagi, mida ei saa teha või on seda raskem teha?

Geelküüned on lihtne võimalus naistele, kellel ei ole looduse poolt antud kauneid küüsi, neid geeliga saavutada. Nendega saab kõike teha, lihtsalt peab arvestama, et mõnede asjade puhul, nagu kodukeemia kasutamisel, on soovitatav kanda kummikindaid.

Küüned4

Kui tähtis on koolitus küünetehnikule ja kus seda õppida saab?

Küünetehnikule on koolitused väga tähtsad. Küünetehnikuks saab õppida erinevates salongides ja mitmes erinevas ilukoolis. Iga baaskoolituse läbinud küünetehnik peaks ennast pidevalt täiendama, sest küünemaailm kogu aeg täieneb, lisanduvad uued tehnikad, disainid ja materjalid. Koolitusi valides peaks vaatama koolituse sisu, uurima koolitaja kohta ja kindlasti jälgima, et tunnistus, mis väljastatakse, oleks rahvusvaheline.
Koolituse valimisel on oluline, et koolitajal oleks rahvusvaheline kutsetunnistus, mis Eestis on kahjuks vaid mõnel üksikul koolitajal. Kutsetunnistusega koolitajaid on Eestis ainult kahes salongis.

Küüned5

Kas naiste puhul on oluline ka see, et ka nemad ise sellest üht-teist jagaksid?

See oleneb väga palju naisest. Mõni saabki just inspiratsiooni oma küünetehnikult, et ise seda ametit õppida. Samas on ka naisi, keda ei huvita kuidas neile küüsi tehakse.

Küüned1

Kommenteeri teemat “Mehed ja küünehooldus”.

Mida aeg edasi seda rohkem on hakkanud ka mehed enda küünte eest hoolitsema ja neid hooldama. Paljud mehed on võtnud julguse kokku ja on hakkanud kasutama maniküüri teenuseid.

Küüned2

Kas sul on oma teel olnud mentoreid, keda oled küünemaailmas jälginud ? 

Kindlasti, igal tehnikul on olemas keegi, kellel ta hoiab silma peal, et ennast vormis hoida ja omad koolitajad, kellest nad lugu peavad.

Usutles Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews