1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Intervjuu Wild&MILD küünetoodete asjatundja Marite Uustaliga
Intervjuu Wild&MILD küünetoodete asjatundja Marite Uustaliga

Intervjuu Wild&MILD küünetoodete asjatundja Marite Uustaliga

Kuidas on võimalik kaunid küüned endale saada ilusalongi külastamata – kui see üldse võimalik on?

Kõik on alati võimalik! Kaunid küüned on tegelikult vägagi suhteline mõiste. Mõnele inimesele meenub sõnapaariga “kaunid küüned” võibolla pikad küüned, mõnele aga prantsuse maniküür ning kolmandale hoopis süsimustad, väga lühikesed küüned. Usun, et Wild&MILD annab väga laia valiku erinevatele inimestele, et abistada neid oma visiooni elluviimisel:

* Küünelakid –  lai lakivalik, mille abil leiab ka nõudlikum klient endale sobiva; kvaliteet, mida saab võrdsustada ka mõne kallima brändi tootega; soodne hind, tänu millele saab endale ka lubada suuremat värvivalikut ning mis peamine – küünelakk kuivab kiiresti. Kuna mõne laki toon on nii eriline ja intensiivne, siis piisab ka ainult lihtsalt sellest, et saada endale kaunid ja pilkupüüdvad küüned. Samuti on mitu erinevat erilakki – matt, pimeduses helendav, ülisädelev ning päikese käes värvi muutev lakk. Ka nendega saab endale lihtsa vaevaga väga pilkupüüdvad küüned.

* Küünekaunistused – mugavad peale kanda, üle 150 erineva disaini. Alati ei peagi kasutama värvilist lakki küünekaunistuse all, sest piisab ka lihtsalt huvitavast küünekaunistusest. Vali sobiv küünelakk ning peale kuivamist lisa kaunistus. Viimase lihvi andmiseks kata küüs labipaistva lakiga ning midagi enamat ei olegi vaja teha!

* Küünekleepsud – kestavad kuni nädala, erinevad disainid. Küünekleepsudest leiavad endale sobiliku nii rahulik lillelaps, kui hulljulge pungiplika, samas on olemas ka glamuurne ültrasädelev punane ning tiigri-sebra-mustrilisi kleepse. Minu jaoks üks oluline osa on ka sellel, et küünekleeps lisab küünele tugevust ning aitab ka varjata katkiminevat küünt. Ka küünekleepsu kasutamine on lihtne – aluslakk, küünekleeps ja pealislakk. Pealislakki võib ka nädala jooksul värskendada, et kleepsud kauem küüntel püsiksid.

* Kunstküüned – nendele inimestele, kellele pole antud pikki küüsi, kuid mõnel tähtsamal päeval soovivad neid siiski omada, on imelihtsaks ning kiireks vahendiks olemas kunstküüned. Kunstküüsi on Wild&MILD’i seerias 25 erinevat disani. Küüsi on väga lihtne paigaldada ning need püsivad kuni nädal aega, kui neid vahepeal ära ei võta.

Mida kõnelevad inimese küüned ja kas küünelaki värvivalik võib reeta inimese hetkelisi tundeid?

Küüned näitavad ALATI, missuguse inimesega on tegemist. Puhtaid ja terveid küüsi on alati peetud hea tervise sümboliks. Laki värv ja kasutatud kaunistused aga reedavad inimese omadusi ja tundeid.

Millised on Wild&MILD igapäevased soovitused küünelakkide kasutamiseks?

Kõige peamine nõuanne on tunda rõõmu värvivalikust ning omada julgust katsetada. Selleks, et küünelakk kauem kestaks, ära unusta ka kasutamast alus- ja vajadusel ka pealislakki. Kestvusele tuleb kasuks ka kahekordne värvimine – see välistab laki kulumise.

Kui palju erinevaid tooted leiab Wild&MILD küünelaki valikust ja milliseid neist on staarlakid?

Põhilisi Wild&MILD’i küünelakke on hetkel 61, kuid varsti lisanduvad järgmised 30 tooni (nende seas näiteks hõbe, kuld, pronks ja ka puhtad-kirkad kollane, punane, sinine, roheline) ja teisel aastapoolel veel 30 värvitooni. Peale tavalise laki, on Wild&MILD’il olemas ka mitmed erinevad erilakid – Matt (14 tooni), Glow (pimeduses helendav lakk – 6 tooni), Colorchange (päikese käes värvimuutev lakk – 12 tooni), Diamond (ülisädelev lakk – 12 tooni).

Tõeliselt populaarsed kõikidest lakkidest on aga neoonroosa (M006 – Pink Mania), läbipaistev (M003 – Pure Soul), neoonoranž (M004 – More, more, more). Esiviisikusse mahub ka tavaline must küünelakk (M002 – Lady in Black) ja valge (M001 – Snow White).

Millist küünelakki te ise kõige parema meelega Wild&MILD sarjast kasutate ja miks just seda?

Ma kipun olema selline inimene, kes armastab kõiki värve. Mu sahtlis leidub tõenäoliselt igast värvitoonist mõni pudel küünelakki. Varem armastasin ma rohkem siniseid toone (M050 – Wild&MILD Zombie Club ja WD11 – Wild&MILD Diamond Times Square), kuid nüüd olen enda jaoks avastanud uuest sarjast kaks neoontooni – oranž (M035 Summer mood) ja roosa (M005 – Neon Pink). Kui ma peaksin valima ühe tooni, siis oleks selleks number 35 – neoonoranž, sest see on kõige intensiivsem, omapärasem ja sügavam värv, mida ma varem kunagi näinud ei ole. See on ideaalne absoluutselt igas mõttes – lihtsalt lakkides paistab see imehästi silma, samuti saab sellega teha küünemaalinguid ning lihtsalt meenutab suve, mida ma nii ootan.

Kust saab Wild&MILD küünelakke osta?

Wild&MILD lakke saab osta erinevatest suurematest kauplustest: Prismadest, Selveritest, suurtest Maximatest, Rimidest ning veel mõndadest väiksematest poodidest.

Head Uudised GoodNews