1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Isabel Marant kui Prantsuse moeikoon!
Isabel Marant kui Prantsuse moeikoon!

Isabel Marant kui Prantsuse moeikoon!

isabel-marant-hm-collectionIsabel Marant on Prantsuse moemaja asutaja. Ettevõttel on 10 kauplust üle kogu maailma: Pariisis, New Yorkis, Tokios, Hong Kongis, Seoulis, Los Angelesis, Pekingisis, Madridis, Beirutis ja rõivad on jaemüügis enam kui 35 riigis.

Nüüd on Prantsusmaa tippdisainer Isabel Marant loonud H&Mile erikollektsiooni, mis on moemaailmas pälvinud suurt tähelepanu.

“Ma disainin kõigile. Igas eas naistele: noortele neidudele ja nende emadele, nooruslikele vanaemadele ning nüüd – koos H&Miga – esmakordselt ka oma meessoost sõpradele, kes on alati palunud, et ma neile midagi teeks,» räägib Isabel kollektsioonist. «Tavaliselt tunnen oma sisetunde järgi ära need tooted, millest saavad müügihitid. Ma ei tea kuidas, aga see õnnestub mul alati. Just seetõttu on mul hea eelaimdus ka H&Mi kollektsiooni suhtes,” räägib Isabel Marant kollektsiooni saamisloost.

isabel marantOlles teinud kollektsiooniga kuus kuud tõsist tööd, on disaineril hea meel, et lõpuks jõuavad rõivad müügilettidele.

“Eriliselt hea meel on mul aga selle üle, et see juhtub üheaegselt kogu maailmas. Kollektsioon on kokku pandud tõeliselt stiilsetest, iseloomuga rõivastest – olen selle kallal palju vaeva näinud,” tunnistab ta.

“Kogu projekti ümbritses entusiasm, pühendumus ning puhas kirg moe vastu, mida me H&Mi tiimiga jagame. Mugavustsoonist väljumine ning millegi uue proovimine on olnud imeline kogemus! Selle tulemuseks on mõistliku hinnaga kollektsioon, mis on suunatud laiale tarbijaskonnale. Disainerile, kes armastab väljakutseid, ent soovib inimesi riietada nende igapäevaeluks, pole paremat võimalust kui see koostöö,” rääkis Marant.

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews