1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KAITSE SINAGI! Mida teeb ilubränd The Body Shop, et kaitsta meie planeeti?
KAITSE SINAGI! Mida teeb ilubränd The Body Shop, et kaitsta meie planeeti?

KAITSE SINAGI! Mida teeb ilubränd The Body Shop, et kaitsta meie planeeti?

the body shopKas teadsid, et ilubränd The Body Shop näeb kõvasti vaeva, et vähendada meie poolt õhku paisatavate CO² heitgaaside koguseid?

The Body Shop kasutab taaskastutatavaid materjale, investeerib taastuvenergiasse ning istutab ja kaitseb puid rohkem kui ise toodete pakendamiseks ära kasutab.

Planeedi kaitsmine omab iluettevõtte jaoks tänapäeval suuremat tähtsust kui aastal 1976, kui bränd esimest korda avaldas oma viis põhiväärtust. Kogu The Body Shop meeskond on võtnud endale kohustuse vähendada oma mõju keskkonnale, vähendades energia tarbimist ja tekitades vähem jäätmeid.

Mida teeb ilubränd, et kaitsta meie planeeti? 

The Body Shop on seadnud endale selged eesmärgid aastaks 2020 vähendada otsest mõju oma tegevusega kauplustes, kontorites ja jaotuskeskustes. Brändi eesmärgiks on:

  • Vähendada CO² heitekoguseid 50% võrra – kaasa arvatud heitekogused elektri, gaasi ja diislikütuse tarbimisest, transpordi toote jaotuskeskustes, kauplustes ja ärireisidel.
  • Vähendada oma elektritarbimist 50% võrra – kuna elektrit liigtarbides põhjustame ka CO² liigtarbimise.
  • Vähendada oma olmejäätmete kogust 50% võrra – iluettevõte soovib vähendada jääke oma poodides, kontorites ja jaotuskeskustes. Ja selle all peetakse silmas kõiki jäätmed, mida tekitab. Aga samas arvestab ka tarbija abiga, kutsudes neid üles toodete pakendeid taaskasutama.
  • Vähendada oma kodumaise veetarbimist 25%. Vesi on üha enam piiratud ressurss ja The Body Shop soovib veenduda, et me keegi ei raiska seda.

Mida teed sina, et meie planeeti kaitsta? 

Head Uudised GoodNews